Zot op kleding? Wij ook!

Ik ben geen fashionblogster, maar ik kan met zekerheid vaststellen dat de inhoud van mijn kleerkast verdriedubbeld is sinds ik begonnen ben met bloggen. En om het geheel nog erger te maken, zijn er nu veel nieuwe websites die prachtige kortingscodes verschaffen voor talloze webshops. Keuze genoeg, dus.

Maar al snel zie je het bos door de bomen niet meer. Wàt moet ik nu kopen? Wat is in? Wel, ik heb dé nieuwe “modenieuwtjessite” voor jullie – zotopkleding.be.

‘Zot op kleding’ is een nieuwe trends-en nieuwswebsite. Het gaat geheel over kleding, de laatste trends, nieuwtjes en met exclusieve winacties. Het is tevens ook een soort van community, waar modeliefhebbers hun eigen stijl kunnen laten zien door zelf foto’s te uploaden. De best dressed kan dan ook nog eens prachtige prijzen winnen!
Aan de content wordt trouwens nog hard gewerkt. Men is van plan om wekelijke trendreports, nieuwsartikelen, interviews met ontwerpers en modellen op de site te gooien. Je krijgt dus als het ware een exclusief kijkje achter de schermen.

Ik heb al een kijkje genomen op de site, en ik ben wel onder de indruk van het aanbod. Ik stootte al op hele leuk tips (how to dress for work, hoe moet ik vintage shoppen en de nieuwe coltrui) waar ik veel van geleerd heb, bijvoorbeeld de psychologie achter de kleuren van je kledij. Je zegt veel meer met mode dan je denkt!

Ondertussen zit deze site al bij mijn favorieten. Ik kijk al uit naar nóg meer tips (als fashion noob heb ik dat wel nodig) en tricks. Zeker een kijkje nemen, dus!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Ik ben echt gek op beauty, maar aan kleren kan ik toch ook niet weerstaan. Laat me alsjeblieft nooit kiezen! 😀

  2. beautiesatwork says: Reply

    ik het toch meer voor beauty 🙂

  3. Ik ben ook een grote fashion noob :p !

Leave a Reply