Zalando popt up in Brussel!

Ondertussen kent iedereen Zalando wel: het is de grootste online retailer in Europa op gebied van schoenen en fashion. Hun reclamespots op de televisie zijn ook al legendarisch geworden (‘Zalandoooooo!’).

De kans is groot dat jij al bij Zalando hebt geshopt, maar er zijn natuurlijk ook nog mensen die niet graag online bestellen of het niet mogen. Vooral voor hen opent Zalando haar eerste pop-up store in België!

Morgen zal Zalando de deuren openen van haar allereerste pop-up store in België. Deze is dan enkel open voor de pers, maar op 22 en 23 november is de winkel toegankelijk voor iedereen.

De pop-up store zal de aandacht vestigen op haar najaarscollectie en bevat een uitgebreid assortiment kleding, schoenen, wonen en geschenken. Perfect voor de mensen die niet graag online shoppen of liever de producten eerst zelf willen voelen/zien. Het blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk om de producten online te bestellen (geen verzendkosten en 30 dagen retourrecht!).

Daarnaast zullen er in de pop-up store ook allerlei activiteiten georganiseerd worden, zoals gepersonaliseerd modeadvies door een stylist en een winacties met verschillende merken. Je kan er ook terecht met vragen over online winkelen. Er zullen medewerkers van Zalando klaarstaan om jou op de hoogte te stellen van hun uitgebreid aanbod (en deze is écht uitgebreid – meer dan 1000 merken!) en hun unieke service.

Omdat hun aanbod zo uitgebreid is, zullen de producten in de winkel in het teken van de feestperiode staan. Op hun website vind je alvast een greep van de collectie die in de winkel zal liggen. Zo kan je je favoriete stukken al selecteren en deze passen in de pop-up.

Zelf heb ik al meermaals besteld bij Zalando en elke keer was ik enorm tevreden. Ik heb zelfs mijn kledij een keer 3 maal teruggestuurd, zonder een cent te moeten betalen. Zalando deed er absoluut niet moeilijk over en alles werd enorm snel geregeld.

Benieuwd naar de pop-up store van Zalando? Dan kan je op vrijdag 22 november en zaterdag 23 november van 11u00 – 18u00 terecht in de oude Christophe Coppens winkel aan de Leon Lepagestraat 2 te Brussel. Voor meer info kan je ook terecht op de Facebookpagina en Twitter van Zalando België.

Gaan jullie de winkel een bezoekje brengen? Laat het zeker weten!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. Ik las het net al op een andere blog, heel cool vind ik dit! Jammer dat ik er zelf niet kan langsgaan.

 2. chitchatontherocks says: Reply

  Supergrappig, ik ben er ook net een blogpost over aan het schrijven. Ga jij morgen? Ik normaal wel, maar ik geraak er uiteindelijk toch niet!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Can't, heb school tot 6 en dan geraak ik niet voor 7 in Bxl in de spits! Maar veel plezier en ik kijk uit naar je blogpost!

 3. beautiesatwork says: Reply

  ik heb eigenlijk nog nooit bij zalando besteld :p

Leave a Reply