YSL make up

Vraag me niet hoe of waarom, maar opeens stond ik aan de kassa bij de Planet Parfum YSL make up af te rekenen. Een geval van make up-slaapwandelen, misschien? Maar goed, vandaag toon ik jullie wat ik gekocht heb van het merk Yves Saint Laurent.

Kijk eens eerst naar de verpakking. Stevig en van glas, met een goudkleurige dop. Kwijl je ook met mij mee?
Up first: een cremeblush! Ik ben gek van cremeblushes, omdat deze veel langer blijven zitten bij mij. Ik koos – hoe kan het ook anders – voor een peachy kleurtje, n°1. Niet echt een originele naam, maar goed.

In dit potje zit 5,5g product. Het lijkt echt weinig (zeker als je de omvang van het potje ziet), maar aangezien het echt lichte, bijna mousse-achtige is, heb je maar een minimale hoeveelheid nodig. Dus ik maak me niet teveel zorgen, want ik kan nog jaren door met dit potje.

Hieronder op de foto zien jullie hopelijk dat de blush erg luchtig is. Hij smeert enorm gemakkelijk uit en blijft mooi lang zitten. Wat mij wel enorm stoort, is de vunzige geur die er aan hangt. Ik kan het niet beschrijven, maar ik probeer niet door mijn neus te ademen als ik dit product gebruik. Yep, it’s THAT nasty.

En dan nog een persoonlijke favoriet van me – de Eyeliner Effet Faux Cils in de prachtige kleur Noir Abysse. Het is een gelliner in een donkerblauwe kleur. Hij bevat tevens een subtiele shimmer die je ogen echt doet oplichten.

Ook hier is de textuur van de liner erg licht en creamy. Volgens mij kan je hem zelfs als oogschaduw of basis gebruiken, als je dat zou willen.

En swatches, natuurlijk. De liner is erg gepigmenteerd – je moet niet nog eens met de kleur er over gaan, wat vaak wel het geval is.
Ook bij de blush geldt het gezegde less is more. Hij geeft veel kleur af, maar is tevens goed op te bouwen. Geen clown-effect, dus.

YSL creme blush – €33
YSL eyeliner effet faux cils – €28

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. Leuke goodies!

 2. Maaike says: Reply

  Twee prachtige producten 🙂 Wel heel jammer van de geur dan, had ik niet verwacht van YSL

 3. Oooh, die blauwe kleur is prachtig 😀

 4. wauw, mooi! verliefd al op de verpakking alleen 😉

 5. Kelly says: Reply

  De kleur van die blush is echt prachtig!

 6. Wauw, de verpakking is gewoon van glas, pure luxe. Wat een mooie producten.
  Liefs, xx

 7. valleydollbeautyblog says: Reply

  Mmm YSL, das pure luxe ! De blush is héél mooi maar voor de geur alleen al zou ik hem laten liggen, klinkt echt vuil !

 8. Anneleen says: Reply

  Die eyeliner is echt de perfecte tint, net licht genoeg om nog duidelijk blauw te zijn, maar toch nog mooi donker. Ik loop zelf altijd voorbij YSL (net als Estée Lauder trouwens), de verpakkingen zijn echt mijn ding niet, ik vind het wat oma-achtig ogen. Het gaat natuurlijk uiteindelijk om het product, maar als ik zo veel geld neertel, dan wil ik een beetje wegzwijmelen telkens ik het product gebruik.

 9. nymphette says: Reply

  Die blush ziet er prachtig uit!!

 10. wat een prachtige blush!

 11. Love YSL! Alleen al die verpakkingen…. kwijl!

 12. Die Blush is echt heel mooi!

Leave a Reply