Word jij de nieuwe Queen Attitude?

Heb jij altijd al gedroomd om in de spotlights te staan? Heb jij een passie voor make up en ben je creatief? Dan is deze wedstrijd zeker iets voor jou!

Bourjois brengt namelijk de nieuwe mascara Queen Attitude uit, samen met een bijbehorende Kohl Kajal krijtje. Deze twee geweldige producten, geïnspireerd op het traditionele Oosten, laten je absolute schoonheid ontwaken en geven je de immer gewilde mysterieuze Cleopatra look.

Dankzij Bourjois kunnen jullie nu kans maken om een week lang het gezicht te zijn van Bourjois Facebook! Dat is niet niks, want de Nederlandse Bourjois Facebookpagina heeft al bijna 40.000 likes!

Wat je moet doen is erg simpel. Maak een foto van een Cleopatra-achtige look en stuur die naar aprettybeautifullife [at] hotmail.be. Uit alle inzendingen kies ik een winnares, die alvast een Queen Attitude pakket twv €39,47 krijgt!

Maar dat is nog niet alles. Andere Bourjois ambassadeurs zullen dit ook organiseren, en ook zij kiezen elk een winnares uit. Uit al deze dames kiest Bourjois zélf dé Queen Attitude uit, die een week lang (1-7 oktober) het gezicht van de Bourjois Facebookpagina wordt! Oh, en alsof dat op zich al niet geweldig was, krijgt deze dame nóg een Bourjois pakket twv €81,43!

Reden genoeg om mee te doen, dus. Ik kijk al heel erg uit naar alle fantastische inzendingen!

Veel liefs,
Diana

 

Nog even alle regels op een rijtje:

– Maak een foto van jezelf met een Cleopatra-achtige look.
– Stuur deze naar aprettybeautifullife [at] hotmail.be, en dit vóór 28 september.
– De winnares krijgt een Queen Attitude pakket twv €39,47 én maakt kans om een week lang het gezicht van de Bourjois Facebookpagina te worden!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

 1. deijsprinses says: Reply

  Misschien toch eens aan wagen…

 2. elliesfb says: Reply

  Hm jammer dat ik ziek ben en er to-taaal niet uitzie. No make-up in the world kan dat verbergen 😀
  Even snel recupereren en misschien toch nog meedoen 😉

 3. beautiesatwork says: Reply

  heel erg leuk 🙂

Leave a Reply