WIN // Magnum Unlock The Look + 5×2 VIP tickets Nacht van het Palmares!

De titel van deze post is een hele boterham, maar de prijs mag er zeker en vast zijn!

Magnum (jaja, van de heerlijke ijsjes) viert haar 25ste verjaardag en dat doen ze in stijl. Magnum organiseert namelijk een exclusief verjaardagsfeestje (20-22 mei) tijdens het enige echte Festival van Cannes. Jij vliegt dus naar Cannes als VIP! Dat is nog niet alles, want je krijgt namelijk nog een privé-optreden van niemand minder dan miss Kylie Minogue. Daarnaast krijgt de winnaar ook een exclusieve couturejurk van de protégés van Dolce&Gabanna, Rossorame, op maat gemaakt en ter waarde van €5000.

Deelnemen is simpel: ga naar www.magnum.be en vul enkele vraagjes in. De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 mei in Antwerpen, tijdens de opening van de Magnum Pleasure Bar (Stadsfeestzaal Antwerpen) waar je trouwens zelf je eigen Magnum kan samenstellen. Spannend! Ik heb in ieder geval al meegedaan, dus nu duimen maar…

Mocht je niet winnen, dan heb ik nog een fantastische troostprijs voor jullie. Ik mag namelijk 5 duotickets weggeven voor De Nacht van het Palmares! Dit is een VIP event in verschillende bioscopen in België waarbij je de Gouden Palm-ceremonie via live stream kan volgen. Daarna mag je een film naar keuze uit de officiële selectie van het Festival van Cannes bekijken. Natuurlijk word je ook nog in de watten gelegd met champagne en de unieke Magnum Silver (limited edition met Marc de Champagne). Deze wordt in Cannes trouwens door Kylie voorgesteld!

Dit exclusief evenement brengt het filmfestival van Cannes naar jou! Het vindt plaats op zaterdag 24 mei vanaf 18u in een selectie van bioscopen in België (Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Gent, Acinapolis Namen, Kinepolis Luik en UGC De Brouckère). Het programma ziet er als volgt uit:

18u: De cocktail

Tussen de animatie en verrassingen door geniet u met een heerlijke en unieke Magnum Silver in de hand (limited edition met Marc de Champagne) van een preparty cocktail met bubbels.

19u: De ceremonie

Ontdek vanuit uw comfortabele stoel live de winnaars van het Cannes Filmfestival, net alsof u er zelf bij bent in het Palais des Festivals. Met als apotheose de uitreiking van de Gouden Palm. Een niet te missen moment.

20u: De film

Meteen na de ceremonie geniet u van een van de 3 topfilms uit de officiële selectie van Cannes:
Grace Of Monaco van Olivier Dahan met Nicole Kidman
Deux Jours, Une Nuit van de broers Dardenne met Marion Cotillard
The Homesman van Tommy Lee Jones met Hilary Swank

Wat moet je nu doen om een duoticket te bemachtigen?

Simpel! Ga naar de Facebookpagina van A Pretty Beautiful Life, like het en deel dit bericht. Ik maak daar op maandag 19 mei tevens de winnaars bekend.

Ik weet zelf nog niet of ik dan aanwezig kan zijn. Maar als ik er kan zijn, wil ik jullie graag ontmoeten!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Klinkt plezant! Veel succes aan iedereen die meedoet!

  2. Laure says: Reply

    Leuke prijs! Ik ben wel benieuwd naar de fim met Nicole Kidman over Grace van Monaco!

Leave a Reply