WIN: Le Petit Marseillais verwenpakket

Om het jaar feestelijk af te sluiten, mag ik een hele toffe winactie organiseren. Je kan namelijk een heerlijk verwenpakket winnen voor jezelf of een vriend(in) met daarin 2 Le Petit Marseillais douchebalsems en een heerlijk roze fleecedekentje van Unique Living.

De douchebalsems komen in 2 heerlijke geuren: eentje met arganboter en rozenblaadjes en eentje met olijfboter en amandelolie, heerlijk! Na een relaxerende douche kruip je onder dit heerlijk fleecedekentje op de zetel met een kop warme chocolademelk.

Klinkt dit als muziek in je oren? Doe dan zeker mee met de winactie! Deelnemen is erg simpel: laat me weten hoe jouw ideale avondje thuis eruit ziet. Je maakt ook extra kans door één van onderstaande dingen te doen:

1) Like mijn Facebookpagina en deel dit bericht.
2) Volg me op Twitter en tweet over de winactie.

Op 31 december kies ik een winnaar uit die van mij dit heerlijk pakket krijgt!

I’m finishing the year with an amazing giveaway ft. 2 Le Petit Marseillais shower balms and a supersoft fleece blanket by Unique Living. Just tell me in the comments what your ideal evening at home looks like. You can also tweet about this giveaway or share this post on Facebook for an extra chance.

Veel succes en fijne feestdagen!
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. Petra says: Reply

  wat een heerlijke prijs, ik doe graag mee en ben je gaan volgen op Facebook en heb het artikel daar ook gedeeld…Ook volgde ik je al op bloglovin en ik doe dit op beide media onder mijn eigen volledige naam, Petra Krommenhoek
  Mijn ideale avondje thuis, is een avond met een zacht achtergrondmuziekje op, een kopje thee, een goed boek of een blanco canvas en acrylverf, gezellige verlichting, de kachel die brand en is tevens een avondje zonder zorgen…gezellig, veilig en warm, zoals het thuis altijd hoort te zijn…

  groetjes Petra
  ( fingers crossed )

 2. I am in 😀 Dat dekentje ziet er softness personified uit, lol. Heb je winactie zowel op facebook als op Twitter gedeeld. Mijn ideale avondje thuis speelt zich ofwel voor de computer af (lekker gamen!) of voor de TV (series kijken!) en sowieso horen er kaarsen, ongezonde snacks en chocomelk en/of cava bij 😉

 3. sandra says: Reply

  Wat een leuke spulletjes. Heel schattig roze dekentje. Ik ken Le Petit Marseillais niet dus ik ben heel benieuwd. Het lijkt me wel heel voedend want er zit boter in. Ik hoop dat ik win.
  Mijn perfecte (winter) avond thuis, is lekker met een kop thee een van mijn favoriete programma's kijken (wie is de mol, het glazen huis of say yes to the dress) met een houtkachel aan, onder een dekentje terwijl mijn vriend tegen me aan ligt en de hond op mijn voeten. Oh, en chocola, alles is perfect met chocola!
  Ik volg je op bloglovin + artikel geliked (sandra9454) en op twitter + geretweet (@xsajo)
  FIjne feestdagen!

 4. Yentl Keuppens says: Reply

  De perfecte avond = drie soorten chips, 1 glas wijn en vooral een blijtfilmpje. Voor mij dus ook 191910 pakken Kleenex!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hahaha, zalige beschrijving!

Leave a Reply