WIN: 3X Auriga Flavo-C Serum

Een tijd geleden schreef ik al over de producten van Auriga (lees hier) en vandaag mag ik 3 lezers gelukkig maken met het wereldberoemde Flavo-C Serum! Ik ben heel enthousiast om jullie kennis te laten maken met dit merk (het peel off masker is to die for) en hoop dat jullie ook zo staan te trappelen om mee te kunnen doen.

THE RULES

De winactie wordt georganiseerd op 3 van mijn sociale mediakanalen waarbij ik telkens 1 exemplaar weggeef: Instagram, Twitter en Facebook. De regels zijn hetzelfde voor alledrie: volg en deel de post. Concreet:

1) Instagram: Like en regram deze foto op mijn Instagram account en tag mij (@DianaAPBL).

2) Twitter: Volg mij en tweet over deze winactie. Uiteraard vermeld je mij in je Tweet zodat ik het kan zien (@DianaAPBL).

3) Facebook: Like mijn pagina en deel deze post.

Uiteraard mag je meedoen met alledrie de wedstrijden (meer kans!) maar natuurlijk kan je maar 1 keer winnen. De winnaars krijgen op 5 november een persoonlijk berichtje van me dus zorg dat ik je kan bereiken via een e-mailadres of iets dergelijks.

Veel succes!

(Een dikke merci aan Auriga & Ilse die deze giveaway mogelijk maken!)

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Petra says: Reply

  tjeetje, wat een onwijs leuke prijs, ik ben je gaan volgen op Facebook en het de post ook gedeeld…onder mijn eigen volledige naam Petra Krommenhoek
  groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

 2. Grete Karina says: Reply

  Heerlijk product lijkt en ik heb er de leeftijd voor!
  Ik heb op op twitter en FB gedeeld.

 3. Heb net getweet en de winactie gedeeld via mijn persoonlijke facebook (Melissa Van Roosbroeck) maareuh, hoe regram je een foto? (Instagram noob hier)

  1. DianaAPBL says: Reply

   Met een aparte app! Gewoon even 'regram' intikken bij de appstore 😀

  2. DianaAPBL says: Reply

   Of screenshot doen, werkt ook haha!

 4. chucky1012 says: Reply

  Ik ben er zo benieuwd naar want ik ken dit niet en het zal mijn gezicht een enorme boost geven 😉
  Alles heb ik gedaan wat nodig is om hier kans op te kunnen maken.

  Op instagram heb ik de foto hiervan geliked en daar volg ik je en ik heb regram gedaan waarin ik je getagd hebt: chucky1012

  Getweet heb ik dit ook alwaar ik volg: @chucky1012

  Je fb pagina like ik en heb de wianctie geshared: Ilovefashionandmakinpictures Ilfamp

  Em: dots_223@hotmail.com

  Groeten en een fijne dag Xoxo

Leave a Reply