What’s on its way?

Online shoppen is een verslaving geworden voor mij. In slechts enkele klikken heb je alles wat je maar wilt direct besteld, én het wordt gewoon bij jou thuis geleverd. Ik denk dat ik deze maand alleen al 5 pakketjes heb besteld – oeps! Ik vertel jullie graag wat ik allemaal heb gekocht.

Bij Ici Paris XL bestelde ik net mijn favoriete reiniger, de Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask. Ik gebruik het letterlijk al sinds 2013 (het bewijs vind je hier). Ik wissel graag af tussen reinigers, maar deze blijft altijd terugkomen. Hij is heerlijk romig en laat mijn huid zo zacht en schoon aanvoelen!

Bij de Douglas heb ik onlangs een back-up gekocht van mijn favoriete foundation: de Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation. Ook weer zo’n golden oldie want ik gebruik hem al bijna twee jaar (lees mijn originele review). De finish is erg mooi, de dekking kan je goed opbouwen en hij blijft ook superlang zitten. Een aanrader!

De beste handcremes vind je uiteraard bij L’Occitane En Provence. Mijn favoriet is die met Shea boter – ruikt heerlijk en is enorm hydraterend, maar dit exemplaar met verbena is perfect als je liever een lichtere textuur hebt. En met deze kortingscode hoefde ik geen verzendkosten te betalen!

Inmiddels zijn er weer een paar pakketjes op weg naar mij. Hou zeker mijn Instagram in de gaten voor de unboxings! 😉

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply