What’s on its way? – Zalando

Ik mocht een tijdje geleden weer wat spulletjes uitkiezen bij Zalando – ondertussen één van mijn favoriete webshops! Ik ben nogal kieskeurig, en vaak worden items weer geruild. Gelukkig gaat dat zonder boe of bah – ik heb zelfs drie keer kledij teruggestuurd, zonder problemen!

Nu heb ik opnieuw enkele leuke items uitgekozen. Ik wilde eigenlijk een lekker warme trui, maar besloot om toch voor iets lichtere kledij te gaan zodat ik deze nog kan dragen als het warmer wordt. Het zou jammer zijn, mocht ik een zalige trui hebben gevonden en deze dan maar een maand kan dragen!

Maar goed, op naar mijn bestelling!

Camano Comfort Tights – €6,95

Niet zo heel bijzonder, maar ik had een paar zwarte panty’s nodig. Deze zien er lekker warm uit en opaak genoeg. Ik heb graag dat mijn panty’s goed zwart zijn, en niet half doorschijnend.

Even & Odd T-Shirt – €14,95

Deze T-shirt roept mijn naam gewoon! Ik kan niet wachten om naar school te gaan met dit aan, ha.

Mint&Berry top – €24,95

Mint&Berry is echt een leuk merk! Ik moest me inhouden om niet alles uit hun assortiment te kopen. Schattige jurkjes, elegantje topjes… Zeker het bekijken waard.
Ik koos voor een oudroze top met zo van die kanten details.

Mint&Berry multicolor trui – €21,95

Nog meer van Mint&Berry! Deze trui is simpel en comfy maar toch fashionable genoeg om het huis mee uit te gaan (hoop ik).

Worn By HAWAII top – €11,95

Tot slot nog een simpele witte top met palmbomenprint. Dit was de laatste geloof ik, want ik vind hem niet meer terug op de site. Woeps!

Deze keer ben ik niet gegaan voor een broek of rok, want ik heb nog heel veel ongedragen rokjes die dringend de kast uit moeten. Ik draag ze het liefst met een comfy trui en dikke panty, en qua schoenen ga ik voor ballerina’s of tegenwoordig ook loafers. Simpele zwarte loafers met speciale details (zoals deze van H&M bijvoorbeeld – WANT!) zijn nu helemaal mijn ding!

Argh, ik kan niet wachten tot mijn items zijn aangekomen. In ieder geval, een dikke merci aan Zalando!

Fijn Pasen,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Ooooooh leuke bestelling! Die streepjestrui van Mint & Berry heeft ook in mijn shoppingbag gezeten 😀 Echt een HEEL mooie!

  <3

 2. petra says: Reply

  Aah, leuke dingen heb je uitgekozen! Sinds Zalando er is, is Mint & Berry ook één van mijn favoriete merken geworden, kende het ervoor niet!
  Mijn bestelling is ook onderweg, met twee Mint&Berry items 🙂
  You'll look great x

 3. Oh leuk seg !

 4. beautiesatwork says: Reply

  dat mint & berry topje is heel leuk 🙂

 5. De Mint&Berry top en trui vind ik heel mooi!

 6. beautytalkblog says: Reply

  Oh, die Mint&Berry is zo mooi! vlug eens naar zalando surfen;)
  Eefje

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja hé! Veel shopplezier!

Leave a Reply