Welkom!

A Pretty Beautiful Life
Hoi iedereen en welkom op A Pretty Beautiful Life, mijn eigen lifestyle en beauty blog!
Mijn naam is Diana en ik ben het gezicht achter deze website. Ik zal me even kort voorstellen.

Ja dit is op school…


Who am I?

Ik ben een 17-jarig meisje die samen met haar 2 lieve zussen en 5 huisdieren (ja, echt, 5: 3 hondjes, 1 kat en 1 konijn) in een pittoresk dorpje in Limburg, België woont. Ik ben verslaafd aan al de leuke dingen in het leven. Ik ben een levensgenieter die tevens ook graag creatief bezig is. Vooral onderwerpen zoals schrijven (mijn passie!), lifestyle, muziek en beauty heb ik het liefst, ook al ben ik niet overal even goed in 😉

Studies

Ik heb net mijn studies wetenschappen-wiskunde aan het middelbaar afgerond. In augustus word ik 18, en daarna ga ik naar… de universiteit! Hopelijk kan ik aanvangen met mijn studies geneeskunde of biomedische wetenschappen. Ik heb al een leuke kot in Hasselt die ik in september helemaal ga inrichten naar mijn smaak! Spannend allemaal, maar ik hou jullie daarover nog op de hoogte.

Favorietjes

Ik ben gek van tv series! Ik zit vaak elke avond gekluisterd aan mijn televisiescherm door één of andere spannende serie. In tegenstelling tot wat sommige mensen van mij verwachten, hou ik wel van wat actie. Ik kijk graag onder andere Grey’s Anatomy, House, Leverage, Glee (♥) en CSI:NY (oké, Glee is niet echt actie maar kom ;)).
Qua muziek hou ik vooral van populaire liedjes, zoals die van die gekke Lady GaGa, Taylor Swift, Snow Patrol, Katy Perry en The Killers. Mijn guilty pleasure is ABBA maar shhht 🙂

Wat kan je verwachten van deze blog?

Wel, dat zijn vooral kleine updates van mijn leven, reviews over producten zoals boeken, cd’s, beautyproducten, maar ik zal ook geregeld tips over hoe je je leven leuker kunt maken plaatsen. Kortom, er zit wel iets bij voor iedereen!
Ik moet wel even erbij vermelden dat deze blogger een student on a budget is 😉 Geld is niet alles in het leven, en er zijn genoeg dingen die je kunt doen voor weinig of zelfs geen geld.
Verder zal ik toch proberen om minstens 1 keer per dag te updaten. Voorlopig zal dit geen probleem zijn, maar als ik met mijn studies aan de unief begin zal het best druk worden, dus vergeef me als ik een keertje niet update!

Zo, dit was een korte voorstelling van mezelf. Als je nog vragen hebt beantwoord ik deze graag!

Veel surfplezier gewenst,

♥ Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Anonymous says:

  Wat leuk ^^ Als je lekker vaak blijft posten over vooral producten die je bij kruidvat kan kopen ben ik helemaaal fan 😀 !!

 2. Astrid says:

  veel succes!^^

 3. Diana says:

  Ik heb 1 vlinderhondje, Sisi, 2 bastaardjes, Lani (een mix van Shelti en Jack Russel) en Butters. Butters is nogal een speciaal geval want er werd mij verteld dat hij een mix is van een chihuahua en shih-tzu, maar ik ben er zeker van dat hij deels terrier is. Dus, hij blijft een mysterie!En leuk dat je ook in Limburg woont! We zouden eigenlijk eens met een paar andere een beautydagje moeten houden ofzo 🙂

 4. LiefdeVoorBeauty says:

  Wat een leuk stukje heb je over jezelf geschreven! Wat voor honden heb je precies? Ik woon sinds een half jaar ook in Limburg!

 5. Diana says:

  Dankjewel! En maar 2,5 maandjes? Je blog ziet er zó professioneel uit 🙂

 6. touchofmakeup says:

  Veel succes! Ik ben ondertussen ook al 2,5 maandjes begonnen:)

Comments are closed.