Webshop tip: DefShop

Ik geef het toe: shoppen is niet direct één van mijn favoriete bezigheden. De gedachte van een drukke winkelstraat of overvol winkelcentrum doet me al direct huiveren. Het is vaak gewoon te druk, mensen lopen in de weg en je vindt niet altijd je maat… Daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe, leuke webshops. What can I say, ik ben gewoon een digital native 😉

Onlangs, tijdens één van mijn online speurtochten naar nieuwe webshops, stootte ik op DefShop. Ik had er nog nooit van gehoord, maar DefShop blijkt één van de grootste online winkels voor streetwear in Europa te zijn. Je vindt er hippe merken zoals Till DC, Zoo York en Notorious BIG – ideaal voor de hip hop en R&B fans onder ons. Maar DefShop verkoopt ook meer mainstream merken zoals Adidas, G-Star en Converse.

DefShop

Op het eerste zicht heb ik niets te zoeken bij DefShop. Ik heb een totaal andere stijl en ik zou niet snel daar iets kopen. Maar nadat ik de merken en producten van wat dichterbij bekeek, ontdekte ik toch heel wat leuke items. Vooral de loungewear en sportkledij spraken me aan. Er gaat niets boven een lekkere jogging of dikke sweater!

DefShop

Wie nog niet overtuigd is: bij DefShop vind je ook bekendere en meer mainstream merken zoals Vero Moda en VILA. DefShop verkoopt dus niet enkel en alleen kledijvoor hip hop liefhebbers. Iedereen vindt er wel iets, en ik kan dat beamen!

Ook een superleuke extra: DefShop houdt een keileuke blog bij met allerlei leuke tips en de nieuwste trends op het gebied van hip hop kledij. En ze schrijven ook leuke artikelen à la Buzzfeed: 50 dingen die je echt moet doen voor je 50 bent en 5 redenen waarom de Kerstdagen zo leuk zijn.

Dus hoewel ik niet snel naar de hiphop kledij ga grijpen, hou ik de blog in de gaten (en de pagina van Vero Moda cause I love me some VM)!

www.def-shop.nl

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply