Webshop in de kijker: Seven Olives

Tijdens één van mijn late night surfsessies op het internet, kwam ik terecht bij Etsy. Wat een vreselijke site als je niks te doen hebt en nog wat geld op je Paypal account hebt staan! Je wordt ZO hebberig van al die prachtige, unieke spulletjes. In ieder geval, ik heb een fantastische shop ontdekt – Seven Olives.

Deze dame – Traci King uit Pennsylvania, USA – maakt adembenemende, schitterende, prachtige illustraties. Kijk maar eens in haar shop – echt ongelofelijk mooie tekeningen! Traci maakt dit allemaal via een tablet – het zijn dus digitale tekeningen, maar ze zijn zó realistisch dat het net schilderijen zijn.

Wie mij volgt via Instagram en Twitter heeft het al gezien – ik heb zo’n illustratie besteld van mijn lieve schat Butters. Ik stuurde Traci een berichtje, en amper een dag of twee later kreeg ik al een eerste preview!

ON-GE-LO-FE-LIJK, niet waar?! Ik viel echt van mijn stoel toen ik het zag! Ze had meteen alle details juist: zijn spitse oortjes, zijn baardje en zelfs de kalere plekjes rond zijn ogen zijn spot on. Ook zijn suffe blik heeft ze helemaal juist! Ik heb er uren naar gestaard en moet nog steeds spontaan glimlachen als ik er naar kijk.

Oh, en hier is de originele foto.

Ondertussen zijn er enkele dingetjes aangepast, en heb ik nog een preview gekregen. Ik ben er echt heel blij mee!

Als de illustratie helemaal af is, krijg ik ze thuis opgestuurd. Het gaat op stevig papier geprint worden, en je kan uit twee verschillende formaten kiezen. Ik ben zo ongelofelijk benieuwd, en ga kopies maken voor in elke kamer in mijn huis!

Ik vind zo’n portret zeker zijn geld waard. Je vereeuwigt je trouwe pooch op een unieke manier, want het is eens iets anders dan een gewone foto. Dankzij Traci heb ik nu een uniek portret van Butters dat ook zeker zijn quirky karakter uitstraalt!

Mocht jij ook een uniek portret willen van jouw viervoeter? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de shop van Seven Olives (de precieze listing die ik heb gekocht vind je hier). Traci is echt een hele vriendelijke dame en ze werkt heel snel, precies en nauwkeurig (zoals je wel kunt zien aan de illustratie!). Je betaalt omgerekend zo’n €30, en hiervoor krijg je dus een custom made illustratie van jouw dier. Je kan veranderingen laten aanbrengen tot dat het helemaal naar je zin is. En als je tevreden bent, wordt het tot bij jou thuis geleverd.

Zeker eens kijken in de shop, dus! Je zal het je niet beklagen.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Ann Willems says: Reply

  Ah gossie, wat leuk!!

 2. petra says: Reply

  I love it, so so cute!!!

 3. Wow, wat cool!

 4. Wauw!! Super mooi gedaan!

 5. Oh ja! Dat is echt wel erg mooi en heel uniek!

  Xxx

  Katrien

 6. Erg mooi gedaan ! Hopelijk moet je geen invoertaksen betalen. Dat had ik onlangs weer voor. Spijtig, want ik zou heel Etsy leegkopen 🙂

 7. beautiesatwork says: Reply

  verbluffend!

 8. Kelly says: Reply

  Wauw!! Suuuper mooi gedaan zeg! En ook helemaal niet zo duur! Had het eerlijk gezegd wat duurder verwacht.. Nu ben ik ook wel van plan om zoiets te laten maken voor mijn poesjes 🙂 Super!

Leave a Reply