Webshop in de kijker: Farmaline

Vorige week ontving ik een leuk pakketje van Farmaline. Dit is een Belgische webshop en eigenlijk een soort van online apotheek. Je kan er allerlei producten vinden: van geneesmiddelen (zonder voorschrift) tot geweldige beautyproducten. Ik wil in dit artikel graag de leuke productjes tonen en wat meer vertellen over Farmaline.

Jullie hebben waarschijnlijk al van Farmaline gehoord, misschien via andere blogs. Deze online apotheek bevat meer dan 30.000 producten en 700 merken! Zo hebben ze bijvoorbeeld mijn favoriete huidproduct: de Effaclar K van La Roche Posay. Het is mijn go-to product als mijn huid weer eens onrustig is.

In ieder geval – ik ontving vorige week van Farmaline een leuk pakketje. Hun belofte – ‘Vandaag bestellen, morgen geleverd‘ – maken ze zeker waar! Ik mailde woensdag met Farmaline en donderdag kwam de koerier al langs. Goede service – check!

Het pakket was zeker goed gevuld! Er zaten twee full size producten in, maar de staaltjes waren zeker niet min.

Laten we eerst kijken naar de Vichy Pureté Thermale Lotion Micellair kijken. Dit is micellair water waarmee je je make up kunt afhalen. Bovendien kalmeert het de huid en zorgt het ook dat de huid niet geïrriteerd geraakt.
Ik ben zelf een grote fan van deze lotion en kan het zeker vergelijken met de beroemde Bioderma! Het haalt je make up gemakkelijk af, droogt de huid niet uit en irriteert ze ook niet.

Het andere full size product was de Bio Beauté Soothing Cream van Nuxe. Deze ben ik precies vergeten op de foto te zetten (maar je ziet de tube op bovenstaande foto’s).

Deze crème kan je zowel ‘s morgens als ‘s avonds gebruiken. Het is zeker een waardige vervanger voor mijn favoriete dagcrème in de herfst en de winter (Nivea!). Het hydrateert goed en dringt diep door tot in de huid zodat er geen vervelend, vettig laagje achterblijft op de huid.

En nu op naar de luxestaaltjes! Allereerst zitten er enkele zakjes in. Nu ben ik geen fan van zakjes (dankzij de brainwashsessies van Phil) want een huidproduct moet je toch minstens een maand testen. Maar zo’n hydraterend masker dat je af en toe gebruikt is zeker welkom!

Verder zaten er nog vijf (!) tubetjes Keracnyl schuimende gel van Ducray in. Ik kende dit merk nog niet, maar ik lees er alvast veel goeds over.
Trouwens: met deze vijf tubes kom je toch een tijdje toe! Heel gul van Farmaline. Zo mogen staaltjes altijd wel zijn, hé?

Verder zat er nog een tubetje Skin Appeal Peeling van Louis Widmer in, die mijn zusje al gekaapt heeft.

Ook Lierac werd in dit pakketje vertegenwoordig. Hier zien jullie de Huile Sensorielle. Je kan deze gebruiken voor zowel je huid, gezicht als haar. Ik ben erg benieuwd, maar het ruikt alvast heerlijk!

Ik ben erg blij met dit leuk pakket, en vooral de hoeveelheid luxestalen die je erbij krijgt. En het zijn dus niet enkel ‘van die zakskes’ – je kan wel degelijk iets met die stalen doen.
Ook de verzending vind ik geweldig! Ik hou van webshops die de volgende al leveren (ik ben enorm ongeduldig). Dus van mij krijgt Farmaline een dikke LIKE. Allen daarheen!

Farmaline: www.farmaline.be

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Héél mooi pakketje. Ik ga de site zeker 's checken!

 2. marijke04 says: Reply

  Een hele fijne webshop hé!

 3. Kewl! Geweldige producten heb je.

 4. Sofie says: Reply

  Klinkt wel als een fijne webshop 🙂 Al zijn er op wandelafstand van mijn werk ook een tweetal apotheken die zulke skincare verkopen. Dan is het natuurlijk overbodig om online te bestellen 🙂

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  heb al vaker bij hen besteld, echt super service die je krijgt!

 6. beautiesatwork says: Reply

  hooray for samples 😀

 7. Maskers in zakjes is geen probleem hoor, je ziet onmiddelijk of het iets doet (of niet).

Leave a Reply