Webshop aanrader: Greetz.be

Onlangs ontdekte ik Greetz.be, een superleuke webshop waar je gepersonaliseerde cadeautjes kunt kopen. Van zelfgemaakte kaartjes tot fotobalonnen – je kan het er allemaal bestellen. Ik bestelde enkele gepersonaliseerde verjaardagskaarten en chocolaatjes, dus kijk snel mee als je meer wilt lezen over Greetz!

Verjaardagskaartjes geven is leuk, maar nog leuker is als je ze kan personaliseren! In de webshop van Greetz kan je kiezen uit bestaande kaartjes of ze laten bedrukken met je eigen foto’s en boodschappen. Je kan je eigen ontwerpen uploaden, leuke collages of grappige tijdschriftcovers maken of bestaande ontwerpen aanpassen als je, net zoals ik, niet zo heel creatief bent :’)

Ik koos verschillende designs: een leuke voorgedrukte kaart, een kaart waarin ik de binnenkant zelf heb aangepast met tekst en stickers, en een kaart met eigen ontwerp (met een grappige tekening die ik online heb gevonden – ik kon het niet laten!). Het resultaat is superleuk geworden en, eerlijk gezegd, zou ik veel liever zo’n kaart krijgen dan de typische designs die je in de winkel kunt kopen.

Bovendien is het écht niet duur – zeker niet duurder dan kaartjes die je in de winkel koopt! Dat verraste me wel want je kan echt alles personaliseren – binnen -én buitenkant. Voor een klein extra prijsje wordt het bij jou thuis geleverd binnen de dag (voor 22u besteld). Ik vind dit een geweldige webshop en ga hier mijn gepersonaliseerde kerstkaartjes (featuring the doggies natuurlijk) bestellen!

Naast kaartjes kun je ook heel wat andere cadeaus bestellen: van gepersonaliseerde chocolaatjes tot fotoballonnen, maar ook gift sets van Rituals, speelgoed en fruitmanden. Ik koos een leuk cadeautje uit om mijn zusje te bedanken aangezien ik enkele weken ziek was en zij me goed had verzorgd. Een doosje Merci’s met één van onze favoriete scenes uit The Simpsons was dus de ideale verrassing!

De service bij Greetz was bovendien SUPER. Echt één van de meest klantvriendelijke webshops die ik tot nu ben tegengekomen zelfs! Je krijgt supersnel antwoord en als je pakketje verloren geraakt (dankuwel, BPost), dan helpen ze je direct verder. Alleen al voor de service zou ik hier opnieuw bestellen.

Dus, ben je nog op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Bij Greetz moet je zijn! Like I said, het is echt niet duurder dan een kaartje of cadeautje in de winkel te kopen – je betaalt enkel de verzendkosten. En een gepersonaliseerd cadeau is natuurlijk véél leuker om te geven én te krijgen!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply