W I N : BaByliss Curl Secret Ionic & iPro 230 Steam

Een tijdje geleden mocht ik twee stylingproducten van BaByliss weggeven: de geliefde Curl Secret Ionic en de iPro 230 Steam stijltang. Deze winactie vond plaats op mijn Instagram, en nu mag ik ze ook nog eens weggeven via de blog!

Wat moet je hiervoor doen?

1. Laat een comment achter (met een geldige emailadres zodat ik je kan bereiken) en vertel me welke van de twee je wilt winnen en waarom.

OF

2. Like en share dit bericht op Facebook.

Ik kies de winnaars uit op 10 juni 23:59!

Een dikke merci aan BaByliss voor deze fantastische winactie ๐Ÿ™‚
Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

24 Comment

 1. Nathalie Hellmig says: Reply

  WAUWIE!! Dit is echt superleuk !! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Jaaaaaaaaa ik ga zeker te weten voor de Babyliss Curl Secret, WAUW <3 Die staat echt al een tijdje bovenaan mijn lijstje *zucht* Heb altijd stijl haar.. maar wil ook weleens mooie krullen, GRAAG zelfs… met deze curl secret moet het een appeltje/eitje zijn, toch ๐Ÿ˜€ In een handomdraai mooie krullen, WAUW! Ik wil 'm ๐Ÿ˜€ Super SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ???????????????????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor ๐Ÿ˜‰

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ???? ใ€€

 2. sylvie verstraeten says: Reply

  Heerlijke actie! Graag een kansje voor de iPro 230 Steam. Ik heb van nature al slag in mijn haar, maar ben die “coupe ontploft” echt beu. Hellow mooi en stijl haar! Bye bye strooien kopje in de zomer en “coupe vogelnest “en precies in electriciteitsdraad gehangen in de winter (door de statische electriciteit). Dus ja, wie weet zien mijn haartjes er dankzij jou binnenkort terug pretty beautiful uit ๐Ÿ˜‰

 3. zoë says: Reply

  Ik doe graag mee!
  Ik kies voor de Curl Secret Ionic omdat deze mij super handig lijkt om mijn haar me te krullen! Geen moeite doen met het haar eromheen wikkelen of het erin te draaien etc ๐Ÿ™‚

  liefs, Zoë

 4. Shana says: Reply

  Wauw, wat leuk dat je dit voor je volgers wil doen! Ze zien er allebei erg veelbelovend uit, moet ik zeggen. Het grote probleem is dat mijn haar niet steil en niet krullend is, maar golvend. Daarom kies is voor de BaByliss Curl Secret Ionic en wil ik er eens een echte krul insteken, aangezien ik op zich niet zo vaak met mijn haar bezig ben. Productjes en apparaten kosten nu eenmaal behoorlijk wat geld, waar een doorsnee student dan ook geen budget voor heeft. Misschien wordt dat wel de nieuwe ik? Ik ben alvast raaazend benieuwd.

Leave a Reply