Vitakraft Heartbreakers: alles voor jouw kleine hartendiefjes

Wie mij kent, weet dat mijn huisdieren àlles voor me betekenen. Butters, Sisi en Squeeky – mijn trio fantastische hartendiefjes.

Dus toen ik een mailtje kreeg om te informeren naar mijn furry babies, ging ik er direct op in. En een paar weken later viel er een fantastisch pakketje in mijn brievenbus, gevuld met allerlei lekkers van Heartbreakers van Vitakraft: speciaal voor jouw geliefde viervoeters die maximum 10 kg wegen. Kijk snel mee!

Kijk, als je mij een pakket opstuurt en dit staat er op: dan zijn we meteen beste vrienden. De weg naar mijn hart is via mijn furry babies…

De producten van Heartbreakers hebben allemaal keischattige verpakkingen met de knapste hondjes en liefste katjes. Ik zie mijn Buttersje ook al op de verpakking van Heartbreakers staan… 😉

In het pakket zaten er verschillende Dinner For One Day zakjes, voor zowel honden als katten. Dit zijn zakjes met een complete voeding voor je viervoeter: een hoog gehalte aan vlees, vitaminen en mineralen. Ideaal voor honden en katten met een gevoelige spijsvertering, want het voer is lekker zacht en makkelijk te verteren.

De Softleys zijn zakjes met snacks, verkrijgbaar in vier verschillende smaken. Ideaal om je huisdieren te verwennen of bij een training.

Daarnaast zaten er nog leuke speeltjes in de doos. Helaas zijn mijn kat en hond veel te lui om te spelen; enkel Butters ging enthousiast achter de speeltjes aan. Hij koos echter voor de Funley muis aan het stokje in plaats van het piepend speelgoedhartje. Hij is speciaal, hé!

Naast deze speeltjes heeft Heartbreakers ook nog een gamma accessoires: truitjes, petjes, dekens,… Alles wat je nodig hebt om je huisdieren in de watten te leggen.

Mijn schatjes waren meteen weg van de snacks en het voer, zelfs de kat en zij is héél kieskeurig (“enkel Whiskas rund, plz”). Het voer ga ik niet kopen want mijn honden eten enkel vers vlees, maar de snacks ga ik zeker in grote hoeveelheden in huis halen. Ideaal om mee te nemen tijdens een wandeling of om je hond een nieuw trucje aan te leren.

De speelgoedjes zijn ook verrassend goed van kwaliteit. De muis aan het stokje, bijvoorbeeld. Butters speelt er graag mee (happen, trekken) en het is nog steeds intact.

Je mag Heartbreakers nu zeker bij mijn favorieten rekenen. Ik ben al op zoek naar het truitje met ‘Heartbreakers’ er op voor Butters!

Adviesprijzen:
Dinner For One Day – ~€2 per pak
Softleys snacks – €1,49 per pak

Verkrijgbaar vanaf half januari in de Carrefour.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Oké, écht wel superschattig dat de namen van de beestje mee op de envelop stonden. Cute!!!

 2. Daiko is verzot op het pluche hartje!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Is het nog niet kapot? 😀 Haha, hier speelt Butters liever met de muis!

 3. Och wat een leuk cadeautje voor je furry friends! 😀

 4. mostlysunnybunny says: Reply

  Haha mine love the toys AND the treat! I tried to give them Dinner for One Day as a meal, but one of them (can't remember which one) didn't digest it so well, so now I give them several pieces after playtime every day instead.

 5. superhettie says: Reply

  Ahw, die laatste foto! Cute!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Thanks! Ik zal het doorgeven aan Butters, haha.

 6. beautiesatwork says: Reply

  onze Sammie is er ook gek op 🙂

Leave a Reply