Viata: online apotheek

Online apothekers zijn nu helemaal ingeburgerd. Ik maak er graag gebruik van, vooral voor merken die je niet gemakkelijk in de doorsnee drogisterij of apotheek vindt. Ik ontdekte onlangs Viata, een Belgische online apotheek die je bestelling de volgende dag al aan huis levert. Ze bieden mooie kortingen op honderden merken (het is een serieuze lijst!), gratis verzending als je voor minstens €40 bestelt en persoonlijk advies via hun online chatservice.

Ik kreeg een kennismakingspakket met een voorproefje van wat ze allemaal in huis hebben. Zoals jullie kunnen zien, zijn het toch grote tubes en geen mini staaltjes die je slechts 1 keer kunt gebruiken. De merken zijn ook helemaal mijn ding: Vichy is perfect voor mijn gevoelige huid, de Fleur d’Osmanthus douchegel van Roger & Gallet ruikt héérlijk en de afslankingsthee van XLS Medical probeerde ik met veel plezier uit.

Viata: online apotheek

De levering van het pakket was razendsnel: ik had hem inderdaad de volgende dag al in huis! Alles was netjes verpakt en er zat een lief, persoonlijk kaartje in – en ze schreven mijn naam correct, hoera! Je zou je verbazen hoe vaak mensen mij Diane noemen…

Ik ben geen grote theedrinker, maar de koude afslankingsthee van XLS Medical (€4,17) kon ik wel smaken. Het proeft een beetje als platte citroenlimonade – niet slecht dus. Je valt niet direct 10 kg af bij het drinken van deze thee, maar het werkt darmreinigend en bevordert de transit.

Vichy is één van mijn lievelingsmerken voor wanneer ik last heb van een erg droge huid. Het Vichy Ideal Body Serum (€19,95) is daar perfect voor. Ik smeer het nu vooral op mijn droge plekjes zoals de knieën en ellebogen. Het voelt niet vettig aan en houdt mijn huid lekker soepel en zacht.
Daarnaast had ik ook de Pureté Termale 3-in-1 Cleanser ontvangen, een reiniger die tegelijkertijd de huid voedt en strakker maakt. Het is een heel fijn product maar haalt niet alle restjes van mijn gelliner weg. Wel voelt mijn huid niet trekkerig aan na het gebruik, maar juist zacht en gehydrateerd.

Tot slot zat er nog een flesje Fresh Shower Gel van Roger & Gallet met het Fleur d’Osmanthus parfum. Deze is perfect voor ‘s morgens want de frisse geur geeft je echt een energie boost! Ik ben zelf ook meer fan van frisse en fruitige geuren en niet van die zware parfums, dus deze is helemaal perfect voor mij.

Ook benieuwd? Hou dan mijn blog goed in de gaten want er komt een leuke verrassing aan voor jullie 😉

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Ik shop echt heeeeeeeeeeeel vaak online, ook mijn apotheekproducten, dus dit is interessant. Ben al benieuwd naar de verrassing… 🙂

Leave a Reply