Uriage Bariésun Sun Protection

Ik kan heel slecht tegen de zon. 5 minuutjes op een terrasje en mijn huid voelt al aan alsof het in brand staat. Ik moet me dus echt wel insmeren om naar buiten te komen – iets wat ik eigenlijk absoluut niet graag doe. Ik heb vaak nog het idee dat zonnebrand vettig en stinkend is, maar Uriage heeft mijn mening doen veranderen. Ik testte de Bariésun lijn uit dus lees snel verder om meer te ontdekken.

As someone who practically burns after 5 minutes in the sun, it’s essential to have good sun protection. Keep reading to find out about my new favorite, Bariésun by Uriage.

Op het programma: een superhandige en vernieuwende zonnebrandmist, een stick met een bescherming van maar liefst SPF50 en een verkoelende after sun cream.

I received an innovative sun protection mist, a stick with an SPF of 50 and a cooling after sun.

Deze spray is een musthave voor iedereen – I’m not kidding. Het is misschien niet voldoende als volledige bescherming, maar het is ongelofelijk handig om doorheen de dag een touch up van je zonnebescherming te doen zonder je volledig te hoeven insmeren. Deze handige mist heeft een SPF 20 en beschermt tegen UVB en UVA stralen. Het is dus niet zomaar een watertje – het beschermt je huid echt wel.

Nog een groot voordeel: de spray plakt niet, ruikt niet raar en voelt lekker verfrissend aan. Ideaal als ik na het werk nog een terrasje wil doen met de collega’s en ik geen zin heb om een dikke laag creme op te smeren.

This mist by Uriage is a musthave – I’m not kidding. Its SPF 20 might not be strong enough to use on its own, but it’s perfect to touch up during the day without having to put on a thick layer of sunscreen. It has an SPF of 20 and protects your skin against UVB and UVA rays and it doesn’t feel sticky at all.

Deze Stick Minéral heeft een SPF 50+ en is perfect voor gevoelige plekken zoals je neus en je oren. Het kleine formaat zorgt er ook voor dat je overal gemakkelijk aankomt – gewoon even smeren en je bent volledig beschermd. Deze stick moet zeker in je handtas zitten als je op vakantie gaat of gewoon een dagje terrasjes wilt doen.

This Mineral Stick has an SPF of 50 and is perfect for sensitive areas such as your nose and ears. Perfect to carry around in your handbag!

Aan het einde van de dag moet je je huid goed verwennen met een verkoelende after sun. Deze van Uriage voelt ongelofelijk verkoelend aan (ik kan het echt de hele dag door opsmeren) en houdt je kleurtje langer vast.

When you’re done baking in the sun, you need a good after sun that cools the skin down. This one does that ànd prolongs your tan.

Zoals jullie wel kunnen zien, ben ik dol op de mist, maar ook de andere producten zijn niet min. Ik ben zeker benieuwd wat jullie trucjes zijn om jullie te beschermen tegen de zon zonder een grote tube zonnebrand mee te slepen!

Uriage Bariésun Stick Mineral SPF50+ – €9,90
Uriage Bariésun Spray SPF20 – €13,49
Uriage Bariésun Creme After Sun – €8,01

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Update: heb 'm dus nu en I hate it :-S Hij is zoooooooooo vettig :-O Hoe kan je dat over make-up aanbrengen??

  1. DianaAPBL says: Reply

   Echt?! De mijne is niet vettig… Kan je hem niet als 'gewone' spray gebruiken?

   1. MEGA vettig! Het voelt echt aan als olie en glanst superhard… :-S

 2. Lijken me allemaal fijne producten! Vooral die mist lijkt een aanrader!

 3. Cocktails & Glamour says: Reply

  Oh ik kende dit merkje helemaal niet. Fijn om te ontdekken. Zelf heb ik net de Vichy Idéal Soleil (Invisible hydrating mist) aangeschaft. Deze bestaat in SPF 30 en 50. Voor de eerste maal getest dit weekend en is ook echt een toppertje!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Oh, goed om te horen! Die ga ik ook eens proberen.

 4. Dus die mist kan je gewoon over make-up aanbrengen dan? If so, NEED!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Yep!

Leave a Reply