Urban Decay x Gwen Stefani pt. 2

Ik toonde jullie al erg enthousiast het eerste deel van de UDxGwen collectie (bekijk hier het blush palette). Vandaag is deel twee aan de beurt, met twee lipproducten en de Brow Box.

Urban Decay x Gwen Stefani UDxGwen

UDxGwen 27/7 Glide-On Lip Pencil (€20,45) en Lipstick (€24,75)

Laten we eerst naar de lipproducten kijken. Hier zien jullie de lipstick en de 24/7 Glide-On Lip Pencil in de kleuren Ex-Girlfriend, een mooie oudroze en neutrale kleur. Ik draag sowieso niet vaak lipproducten, en als het zo ver is, kies ik bijna altijd voor neutrale kleuren. Deze Ex-Girlfriend past dus perfect in dat rijtje.

Urban Decay x Gwen Stefani UDxGwen Ex-Girlfriend

Urban Decay x Gwen Stefani UDxGwen Ex-Girlfriend

Urban Decay x Gwen Stefani UDxGwen Ex-Girlfriend

Hier zien jullie linksboven enkel het lippotlood, rechtsboven de lipstick. Onderaan zien jullie het lippotlood met daarover de lipstick.

Urban Decay x Gwen Stefani UDxGwen Ex-Girlfriend

De lipstick op zich is best sheer – je krijgt geen volledige dekking zoals met het lippotlood. De textuur is ook licht en voedend, een goede tegenhanger van het lippotlood dat best droog is. De combinatie is in ieder geval supermooi en houdt ook erg lang. Een dikke aanrader!

Urban Decay x Gwen Stefani UDxGwen Ex-Girlfriend

UDxGwen Brow Box – €36,45

In deze Brow Box vind je alles wat je nodig hebt voor geweldige wenkbrauwen. De kleur, Bathwater Blonde, is veel te licht voor me, maar ik heb de textuur toch even uitgetest.

Urban Decay x Gwen Stefani UDxGwen Brow Box

In de box vind je twee tinten wenkbrauwpoeders (tevens erg geschikt om mee te contouren) en een fixerende wax. Open je het doosje nog verder, dan vind je twee mini kwastjes en een mini pincet.  In het doosje zitten nog twee spiegels zodat je letterlijk alles bij de hand hebt voor de perfecte wenkbrauwen.

Urban Decay x Gwen Stefani UDxGwen Brow Box

Het poeder is goed gepigmenteerd en verstuift niet. Ik zie wel geen groot verschil tussen de twee tinten, behalve dan misschien in ondertoon. De rechterkleur lijkt namelijk iets koeler dan de linkerkleur. De wax is ook goed stevig en houdt de haartjes goed op hun plaats.

Urban Decay x Gwen Stefani UDxGwen Brow Box

Gwen Stefani en Urban Decay hebben me echt overdonderd met hun samenwerking. Wat een match made in heaven! De producten zijn van een ongelofelijk goede kwaliteit, je vindt zowel neutrale als knallende tinten en de verpakking is echt té schattig. Ik ben helemaal in de wolken en hoop dat we binnenkort nóg eens een samenwerking tussen de twee te zien krijgen.

Urban Decay x Gwen Stefani UDxGwen

Urban Decay is online verkrijgbaar (BE en NL) en in de volgende IPXL filialen: de Meir in Antwerpen, de Nieuwstraat in Brussel, de Korenmarkt in Gent, de Kalverstraat in Amsterdam, de Grote Marktstraat in Den Haag en de Lijnbaan in Rotterdam.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. petra says: Reply

  Oh die lipkleur staat je geweldig!!

 2. Yesssss, die lipkleur, ooooooh oh oh <3 🙂

 3. Saraya says: Reply

  Prachtige producten, ik ben ook nog steeds verliefd op mijn Blush Palette van Gwen Stefanie 🙂
  X

 4. Laura says: Reply

  Deze collectie is echt zotschoon hé .. Alleen m'n budget wil efkes niet mee op dit moment 😉

Leave a Reply