Urban Decay UDxGwen Blush Palette

Toen ik hoorde dat Urban Decay een blush palette ging uitbrengen in samenwerking met Gwen Stefani viel ik bijna van mijn stoel. Ik moest het hebben! Ik ben dol op blush, maar ik vind ook dat Gwen een ageless beauty queen is. Ze staat prachtig met alle soorten make-up – van felrode lippen tot knalblauwe oogschaduw tot nude tinten. Dit blush palette weerspiegelt haar perfect want je vindt er een mix van natuurlijke en opvallende tinten. Lees snel verder om dit schatje in detail te ontdekken!

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani

Ik ontving nog enkele producten uit deze collectie, maar ik vond dat het blush palette toch een artikeltje apart verdiende.

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani

Wat mij opviel, is dat het palette best klein is. Toch bevat dit doosje zes grote Afterglow blushes waar je heel lang mee toekomt.

Het design van de verpakking werd trouwens mee ontwikkeld door Gwen. Ze liet zich inspireren door haar liefde van zwart-witte grafische prints en gouden accenten. Ik ben een grote fan!

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani

Aan de binnenkant van het palette zit een grote spiegel met in de rechts onder in de hoek de woorden ‘Magic’s in the Makeup‘, een referentie naar het gelijknamig liedje.

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani

Wat een schoonheid! Je ziet ook echt dat Gwen betrokken geweest is bij het maken van dit palette. Zo zijn alle namen geïnspireerd op Gwen’s muziek, en de blushes zijn kleuren die ze zelf ook echt zou dragen.

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani

Cherry

Cherry is een lichtroze blush met satijnen finish. Het heeft sterke koele, blauwe ondertonen.

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani cherry

Easy

Easy is een dieproze kleur met gouden shimmers. Het is een stuk gepigmenteerder dan dat het er uit ziet in het doosje.

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani easy

Angel

Angel zou ik geen echte blush noemen, maar eerder een highlighter. Het is een champagnekleurige highlighter met een fijne shimmer erdoor.

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani angel

Lo-Fi

Lo-Fi ziet er misschien wat oranje uit, maar aangebracht is het een matte bruine kleur die je perfect als bronzer kunt gebruiken.

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani lo-fi

Hush

Mijn favoriete tint uit dit palette is Hush, een prachtige rozegouden peachy kleur met een mooi glansje.

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani hush

OC

Tot slot hebben we nog OC, een matte perziktint. Hier is hij zwaar aangebracht maar je kan hem ook perfect als highlighter gebruiken.

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani OC

Hier zien jullie alle swatches nog eens op een rijtje. Het palette bevat echt een mooie mix van draagbare nude tinten en opvallende kleurtjes, en verschillende finishes.

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani

Wat mij opviel tijdens het testen van deze blushes is dat ze allemaal ongelofelijk gepigmenteerd zijn. Er zitten geen kleuren tussen waarbij je meerdere laagjes moet aanbrengen vooraleer het te zien is op de huid. Bovendien zijn ze ook consistent qua textuur – dus geen erg harde blushes, of waarbij het poeder in het rond vliegt.

De houdbaarheid is ook uiterst prima. Easy blijft ‘easily’ (hehe) een hele dag zitten zonder te vervagen. Dat zal ook te maken hebben met de intense pigmentatie, maar ik ben toch nog onder de indruk!

Urban Decay UDxGwen Blush Palette Gwen Stefani

Gwen Stefani en Urban Decay is echt een match made in heaven. Dit blushpalette is daar het ultieme bewijs van! Ik toon jullie binnenkort de andere productjes, dus hou de blog zeker in de gaten.

UDxGwen Blush Palette – €45

Verkrijgbaar online (BE en NL) en in de volgende IPXL filialen: de Meir in Antwerpen, de Nieuwstraat in Brussel, de Korenmarkt in Gent, de Kalverstraat in Amsterdam, de Grote Marktstraat in Den Haag en de Lijnbaan in Rotterdam.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

 1. petra says: Reply

  What a beauty this is <3

 2. Ilona says: Reply

  Ik twijfel al even om dit palette te kopen omdat ik van het Gwen Stefani eyeshadow palette niet omver geblazen was, maar ik denk dat je blog me zeker overtuigd heeft!!!

  Ilona
  http://www.artthisisart.blogspot.be

 3. Prachtige kleuren! Voor mij is de ster van de hele collectie.

Leave a Reply