Urban Decay Summer 2016

Niemand heeft zin in zware make-up als het warm weer is. Urban Decay gaat daarom ook voor een sprankelende zomerlook met lichte texturen. Deze essentials zijn ideaal om even in je tas te gooien om mee te nemen naar het strand of een roadtrip. De formules zijn licht en romig en zullen dus niet zwaar op de huid liggen. Dus zelfs als de zon niet schijnt, zal jij er uit zien als een echte beach babe dankzij Urban Decay Summer 2016!

Urban Decay Summer 2016

De zomercollectie van Urban Decay bestaat uit de nieuwe Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector, een creme die de voordelen van huidverzorging combineert met de subtiele dekking van een foundation. Om die felbegeerde summer glow te creëren, gebruik je de Afterglow 8-Hour Powder Highlighter. En voor een gebronsde look kies je dan voor de zijdezachte Beached Bronzer.

Urban Decay Summer 2016

Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector – €33,30

Je hebt geen zware foundation nodig om de perfecte huid te verkrijgen. Dat bewijst Urban Decay met haar nieuwe Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector, een multi-tasking crème die de voordelen van huidverzorging met de dekking van foundation combineert. De creme vervaagt en egaliseert de huid dankzij licht-reflecterende elementen. De luchtige formule blijft de hele dag zitten, zonder dat jij hem voelt zitten. Bovendien bevat het een SPF20 – altijd mooi meegenomen.

From an ultra lightweight cream that blurs imperfections and protects with SPF 20 to a silky powder bronzer and a super-soft, lightweight highlighter, our summer collection will give your skin a natural, radiant glow.

Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector

Er zijn zes kleuren beschikbaar, van Light tot Deep Naked.

  • Light – Naked Skin shades 0.5 to 3.5
  • Medium Light – Naked Skin shades 3.0 to 4.5
  • Medium – Naked Skin shades 4.0 to 7.0
  • Medium Dark – Naked Skin shades 6.0 to 8.0
  • Dark – Naked Skin shades 8.0 to 10.0
  • Deep Naked – Skin shades 10.0 to 12.0

Ikzelf heb de kleur Light, de lichtste tint die verkrijgbaar is. Hij lijkt op het eerste zicht toch wat donkerder dan mijn huidskleur. Mijn angst om eruit te zien als een Oompa Loompa bleek echter ongegrond te zijn want de kleur vermengde zich zonder problemen met mijn eigen wit velletje.

Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector

De formule is heel licht en voelt fris aan op de huid. Het is lichter qua textuur dan een traditionele foundation en smeert ook gemakkelijker uit. De dekking is best licht maar kan opgebouwd worden tot een medium indien je meerdere laagjes aanbrengt.

Mijn huid ziet er egaler uit, maar niet alle roodheid is verdwenen. Dat vind ik wel absoluut niet erg want daarvoor heb ik sowieso een zware foundation voor nodig. Mijn huid heeft wel een mooie glans maar lijkt niet vettig. Het lijkt alsof je huid er gewoon gezonder en stralender uitziet!

Mijn aanrader: heb je geen al te slechte huid of probleempjes die je moet verdoezelen en wil je een licht product dragen? Ga dan voor deze creme. Het trekt niet in de lijntjes, het blijft netjes zitten en geeft je een lichte dekking. Perfect zomerproduct!

Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector

Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Highlighter – €30

Ik hoef niet veel make-up te dragen – zolang mijn huid er maar goed uitziet. En met deze Afterglow 8-Hour Powder Highlighter creëer je in een handomdraai een prachtige gloed. Er zijn drie varianten: Sin (champagne), Fireball (perzikroze) en Aura (lichtroze). Voor iedere huidtint is er dus een geschikte highlighter!

Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Highlighter Sin

Ik heb hier Sin, en ik ben er D-O-L op. Dit is de perfecte kleur voor mij, de textuur is lekker romig en licht en het blijft de hele dag zitten. Ik vind hem nog beter dan mijn vorige favoriet (Mary-Lou Manizer van The Balm). Ze zijn qua kleur ongeveer hetzelfde, maar Urban Decay heeft een betere staying power en verstuift minder.

Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Highlighter Sin

Urban Decay Beached Bronzer – €30

Bij de highlighter hoort natuurlijk ook een vleugje bronzer voor een sun kissed look. In deze collectie zitten twee bronzers: Sun-Kissed voor de lichtere huid en Bronzed voor de iets donkerdere huid. De poeders zijn echter erg gemakkelijk aan te brengen en zijn goed te blenden, dus beide varianten zijn geschikt voor iedere huidskleur.

Urban Decay Beached Bronzer Sun Kissed

Ook hier is de textuur van het poeder hemels: heerlijk zacht, verstuift niet en erg makkelijk te blenden. Vooral dat laatste is erg belangrijk want je wilt natuurlijk geen grote strepen bronzer op je gezicht. De kleur is makkelijk op te bouwen voor zowel naturelle als echte bronzed looks.

Urban Decay Beached Bronzer Sun Kissed

V.l.n.r.: Sin highlighter, Sun Kissed bronzer en de Naked Skin One & Done in ‘Light’.

Urban Decay Summer 2016

Wat ben ik ongelofelijk blij dat Urban Decay verkrijgbaar is in België! Het is langzaam maar zeker één van mijn favoriete merken aan het worden. De kwaliteit is super, en alles blijft heel lang zitten – iets waar ik veel belang aan hecht want mijn make-up overleeft doorgaans niet een hele dag. Ik associeerde Urban Decay ook altijd met felle kleuren, maar met deze collectie bewijzen ze dat ze ook prima de naturelle look onder de knie hebben.

Urban Decay Summer 2016

Verkrijgbaar via www.iciparisxl.be.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. glamandboyisch says: Reply

    Urban Decay <3 Ik ben zo blij dat het merk naar België gekomen is. Ik ben heel benieuwd naar de one & done skin perfector!

  2. De One & Done perfector zit in mijn haul video van vandaag 🙂

Leave a Reply