Urban Decay in België

Sinds enkele weken is het cultmerk Urban Decay geland in België bij Ici Paris XL, maar dat wisten jullie waarschijnlijk al. Ik keek enorm uit naar de lancering maar  heb me sterk gehouden en heb niks gekocht. Tot deze week. Ik ben gezwicht en heb twee productjes aangeschaft: de Chill Cooling and Hydrating Make Up Setting Spray en een 24/7 Glide-On Eye Pencil.

Urban Decay Ici Paris XL Chill Makeup Setting Spray 24/7 Glide-On Pencil in Smog

Urban Decay launched in Belgium through Ici Paris XL a couple of weeks ago. I tried to be strong but I caved pretty quickly and bought two products. Keep reading to find out more about my little haul.

Het eerste wat ik kocht, was de Chill Makeup Setting Spray. UD staat bekend om haar geweldige finishing sprays dus ik moest deze gewoon proberen. Nu, dit goedje belooft om je make-up de hele dag perfect op haar plaats te houden. De unieke Temperature Control Technology zorgt er zelfs voor dat het de oppervlakte van je make-up afkoelt! Voor iemand die het snel warm heeft en waarbij de make-up gewoon wegsmelt, is dit echt muziek in de oren.

De studie van UD belooft veel (lees het hier) en ik ga me toch aansluiten bij deze mening. Mijn make-up blijft écht langer zitten. Het grootste probleem dat ik heb, is dat mijn blush na een uur of 2 al volledig weg is. Met deze spray zit mijn blush nog netjes op haar plaats na een hele werkdag! Ook mijn foundation zit er nog perfect op. Ik merk dit vooral als ik aan het einde van de dag mijn make-up verwijder met een doekje. Normaal zit er niet veel meer op maar met deze spray is het alsof ik mijn gezicht afveeg. It’s friggin’ amazing.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de spray mijn make-up een heel klein beetje doet caken. Om dit te vermijden, spray ik eerst wat Thermaal water van Avène over mijn gezicht en dan de Chill Makeup Setting Spray. Resultaat: een frisse en dewy huid!

The Chill Makeup Setting spray made my dreams come true. It made my make up stay put for the entire day wheras normally my blush would have disappeared after only 2 hours or so. I notice the difference because when I normally remove my make up with a wipe, I don’t see a lot of residue. But with this baby, it looks like I removed my freshly applied make up.

Urban Decay Ici Paris XL Chill Makeup Setting Spray

De 24/7 Glide-On Eye Pencils zijn ook razend populair. Blijkbaar zijn ze enorm langhoudend en is de pigmentatie erg intens. Ik besloot om zelf de proef op de som te nemen en haalde de kleur ‘Smog’ in huis.

The 24/7 Glide-On Pencils are very popular. I decided to try them out for myself and got the colour ‘Smog’.

Urban Decay Ici Paris XL 24/7 Glide-On Pencil in Smog

Urban Decay Ici Paris XL 24/7 Glide-On Pencil in Smog

Over de textuur van het potloodje kan ik maar één ding zeggen: I can’t believe it’s not butter. Serieus, dit potloodje glijdt zó gemakkelijk en soepel over de huid! Bovendien is de pigmentatie dik in orde zoals jullie zelf wel kunnen zien. En de houdbaarheid? Top, echt waar. Mijn gewoonlijke oogpotlood is volledig verdwenen aan het einde van de dag, maar dit schatje niet.

The texture is unbelievably soft and buttery and glides along the skin so easily. It also has great colour pay-off and it lasts an entire day without budging.

Urban Decay Ici Paris XL 24/7 Glide-On Pencil in Smog

Ben ik tevreden over UD? ABSOLUUT. Ik ben ongelofelijk gelukkig dat de producten nu gewoon bij de Ici Paris XL verkrijgbaar zijn. De service van de IPXL webshop is trouwens geweldig, en de levering is razendsnel. Er is nu niets meer dat je tegenhoudt om UD in huis te halen!

Urban Decay Ici Paris XL Chill Makeup Setting Spray 24/7 Glide-On Pencil in Smog

Urban Decay Cool Chilling Makeup Setting Spray – €25,80
Urban Decan 24/7 Glide-On Eye Pencil – €19,60

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. truestar86 says: Reply

  Fijn dat je de producten nu ook in België kunt bestellen! Die spray lijkt me een fijn product!

 2. Smog is zo mooi! Goeie keuze! Zelf ben ik vooral fan van de All Nighter setting spray.

 3. mostlysunnybunny says: Reply

  Yay isn't Smog pretty? I still love UD liners on my lower lash line 🙂

 4. Jana says: Reply

  Die spray lijkt mij zo fijn, ik heb zo snel warm en dan is mijn make-up zo weg! Dus ideaal zo een spray ^^

 5. Dana says: Reply

  de spray klinkt erg goed! Momenteel gebruik ik die van Kiko 🙂

 6. Veel plezier met de producten! Ik ga staks ook een bestelling plaatsen ;-)!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Oh ben benieuwd naar jouw haul!

Leave a Reply