Urban Decay – cult favorites

Je zag het wellicht al op mijn Instagram voorbij komen: Urban Decay is eindelijk officieel verkrijgbaar in de Belgische winkels. Nuja, voorlopig enkel in de Ici Paris XL in de Nieuwstraat in Brussel, maar volgende maand volgt Antwerpen. En hopelijk ook iedere Ici Paris XL in België – mijn ultieme droom!

Ik kreeg alvast enkele van de meest populaire producten van Urban Decay mee. Lees snel verder om deze te ontdekken!

Urban Decay - cult favorites

Dé meest populaire producten in het gamma van Urban Decay zijn ongetwijfeld de Naked oogschaduwpalettes. Hier zien jullie de voorloper, de inspiratie van al die namaakpalettes: Naked 1. Ik hoef wellicht geen uitleg meer te geven over dit schatje, en er zijn genoeg swatches te vinden op het internet (bij Temptalia, bijvoorbeeld).

Urban Decay - cult favorites naked

Voor de Naked hype was er de Eyeshadow Primer Potion hype. Iedereen wou deze oogschaduw primer hebben en veel beautybloggers gebruikten niets anders. Tegenwoordig is de Eyeshadow Primer Potion verkrijgbaar in verschillende varianten: Original (onzichtbare finish), Sin (champagne shimmer), Eden (Nude Matte) en Anti-Aging (kleur correctie en vervaagt lijntjes).

Om je ooglook af te maken, is de Perversion mascara. Deze ultra-zwarte mascara zorgt voor langere en vollere wimpers dankzij de triple-black pigmenten en voedende ingrediënten – for bigger, blacker, badder lashes.

Urban Decay - cult favorites perversion mascara eyeshadow primer potion

Ook de Makeup Setting Sprays van Urban Decay zijn enorm geliefd. Ook bij mij, want ik heb de Chilling spray al gekocht en ben er dol op (klik hier voor de review). Ook hier zijn er meerdere varianten verkrijgbaar: All Nighter (alle huidtypes), De-Slick (vette huid) en Chill (droge huid).
Dit spul is magisch, echt waar. Zonder spray verdwijnen mijn blush en foundation binnen een paar uur. Mét de spray zit alles nog perfect op haar plaats na een hele dag.

Voor degenen die zich zorgen maken: dit is niét slecht voor de huid en verstopt de poriën niet. Deze opmerking had ik al eens gekregen maar ik kan jullie gerust stellen: ik gebruik deze spray iedere dag en mijn huid reageert er absoluut niet slecht op. Integendeel, het zorgt voor een extra hydratatieboost.

Urban Decay - cult favorites makeup setting spray all nighters

Mijn collectie aan Urban Decay producten is voorlopig nog vrij bescheiden, maar ik ben vrij zeker dat hier snel verandering in zal komen. De blushes zien er fantastisch uit, de palettes zijn zo handig en de eyeliners… Ik. Wil. ALLES!

Urban Decay - cult favorites

Urban Decay – nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL online en in de Ici Paris XL in de Nieuwstraat in Brussel

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. petra says: Reply

    Waauw, wat een prachtige producten, want it all 😉

Leave a Reply