3 redenen waarom ik uitkijk naar de lente

Nog enkele dagen en het is officieel lente! De lente is mijn op één na favoriete seizoen (na de winter, of course). Het zonnetje schijn, de natuur is in bloei dus ik kan fijn gaan wandelen met de hond, en het is niet te warm. Zalig! Ik vertel jullie graag nog drie redenen waarom ik uitkijk naar de lente.

1. Nieuwe make-up collecties

Deze ligt voor de hand want iedere lente komen de mooiste make-up collecties uit! De focus ligt hier meestal op een glowy huid, een frisse blos en kleurrijke lippen. Ik kijk alvast uit naar de collecties van Chanel en Dior, maar ook budgetmerken Catrice en Essence hebben hele leuke producten die binnenkort uitkomen. Hou zeker de blog en mijn sociale media in de gaten voor leuke previews!

2. Een frisse was

Eén van de leukste aspecten aan de lente is dat ik mijn was buiten kan hangen. Klinkt heel gek en triviaal, maar in de wintermaanden moet ik mijn was aan een drooghek hangen die ik vervolgens in een koude veranda plaatst. Of ik moet ze in de droger gooien, wat veel energie verbruikt. Nee, ik kijk echt uit naar het moment wanneer ik mijn kleren buiten in het zonnetje kan hangen. Dan zijn ze sneller droog en ruiken ze nog eens extra lekker – naar de lente! De perfecte tool hiervoor is de droogmolen van Brabantia. Gemakkelijk te installeren, weerbestendig en het ziet er ook nog eens leuk uit!

3. Wandelen met Butters

In de winter ga ik amper wandelen met Butters. Voor degenen die het nog niet weten: Butters heeft de ziekte van Cushing waardoor zijn vacht is uitgevallen, dus hij heeft het heel snel koud. Ik kan enkel met hem naar buiten als hij een fleece onesie én schoentjes aanheeft. Daardoor wordt er in de winter vooral binnen gespeeld, maar nu het terug warmer wordt, kunnen we weer op stap!

Kijken jullie ook uit naar de lente als ik?

Vele groetjes,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply