Tomodachi Life – nu ook in het Nederlands

Mijn Nintendo 2DS en ik zijn onafscheidelijk. Pokémon, Fatasy Life en Mario & Luigi RPG zijn slechts enkele van mijn favoriete spelletjes. Ik maakte een tijd geleden ook kennis met een supertof spel: Tomodachi Life (lees de review hier). Deze is nu ook verkrijgbaar in het Nederlands! Als je dus moeite hebt met Engels of een jonger zusje/broertje/nicht/neef/… hebt, dan is dit spel ideaal.

Tomodachi Life

Wat ik zo leuk vond aan Tomodachi (het Japanse woord voor ‘vriend’) Life is dat je jezelf en je familie, vrienden, klasgenoten,… kunt namaken door Mii‘s te maken. Dit zijn kleine mannetjes die jou representeren in het spel. Hieronder heb ik mezelf (met een zeer fashionable ijsjeshoed) en mijn zusje gemaakt.

Tomodachi Life

Het allerleukste aan dit spel is dat je het zo gek kunt maken als je wilt! Je kan ruzies creëren tussen je Mii’s (voor wat extra spanning), of ingewikkelde driehoekverhoudingen. Je personages hebben ook een eigen willetje (bv. dromen, voedsel voorkeuren, crushes,…) waardoor Tomodachi Life erg onvoorspelbaar is.

Tomodachi Life – nu verkrijgbaar in de winkels en in de e-shop voor €34,99

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply