Tom&Co dierenshampoos

Vandaag eens een ander soort beauty op de blog. Ik ga namelijk enkele dierenshampoos tonen die ik heb uitgetest! Awel, niet ikzelf, maar eerder Butters&the gang.

Jullie weten dat mijn huisdieren alles voor me betekenen. Ze krijgen dan ook het allerbeste qua voeding en verzorging, al is Butters’ favoriet speeltje een simpele, opgerolde sok. De keten Tom&Co begrijpt deze band maar al te goed en lanceert nu een nieuw gamma shampoos voor honden en katten. Deze lijn, genaamd Tom&Beauty, werd in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld.

In totaal zijn er 7 shampoos verkrijgbaar, waarvan 6 voor honden en 1 voor katten (poor kittehs). En het leuke is dat alle shampoos een beschrijving hebben zoals de ‘mensenshampoos’. Een voorbeeld: “geeft de vacht een zijdeglans zonder deze waar te maken”. Ik zou dit spul bijna zelf in mijn haren smeren!

Ik probeerde de Sensitive Shampoo uit bij Butters. Hij heeft een hele dunne vacht, een gevoelige huid en geen haar op zijn buik en poten. Daarom heb ik altijd schrik dat een shampoo irriterend zal werken. Maar deze Sensitive Shampoo werkt fantastisch! Het laat de vacht heel lekker citrusachtig ruiken (het perfecte excuus om eens goed te knuffelen met de hond). Butters voelt direct stukken zachter aan. En het beste is dat de shampoo niet irriterend was voor hem. Ook mijn ander hondje, met een hele lange vacht, verdraagt de shampoo erg goed.

De Pussy Cat Shampoo heb ik nog niet geprobeerd. Wij wassen onze kat enkel in hoge nood, want de poes wordt altijd erg chagrijnig na een wasbeurt. Maar als ik kijk naar de hondenshampoo, dan heb ik ook vertrouwen in deze variant.

Een vrolijke Butters na een goede wasbeurt!

Dierenshampoos (7 varianten) – €6,89 ; verkrijgbaar in de parafarmacierayon bij Delhaize

Veel liefs en hondenkusjes,
Diana en Butters

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. Originele review for sure 😀 Wij hadden vroeger ook een speciale doggy shampoo voor onze Lenka. Dat blijft voor mij echt de typische Lenka-geur 🙂

 2. superhettie says: Reply

  Happy Butters 🙂

 3. Klinkt goed, zijn ze sulfaatvrij? Ben nieuwsagierig naar de ingredienten

 4. mostlysunnybunny says: Reply

  Awww Butters! He looks so happy and fluffy after a bath! Same here. I don't wash the cats unless I absolutely have to. If I HAVE to go through the misery, at least let me do it for a GOOD reason 😉

  1. DianaAPBL says: Reply

   Exactly! When our cat went outside, she would sometimes get pushed into feces by other cats. That's the only time we'd wash her, lol.

Leave a Reply