Tijd voor roze en goud met Michael Kors

Ik heb al een paar mooie horloges in mijn bezit en heb daar al over geschreven, maar deze zomer heb ik mijn oog laten vallen op een wel heel bijzonder juweeltje voor om je pols: Michael Kors Parker Rose Gold-Tone White Acetate horloge. Zó elegant, slank en tijdloos. Ik heb er lang over nagedacht waarom ik mezelf deze horloge cadeau mag doen, maar uiteindelijk denk ik dat zo´n prachtig uurwerk zelf de beste reden is om het te kopen. En het is bijna mijn verjaardag… 😉

1671544_fpx

Michael Kors staat voor de combinatie van moderne modetrends en top-kwaliteit fabricage. Het Parker Rose Gold-Tone horloge is dat dan ook ten voeten uit. De armband en achterkant van het uurwerk zijn gemaakt van roestvrij staal in een ´two-tone´ uitvoering van goud en acetaat-wit. Wat ik vooral mooi vind, is dat de armband door de gouden rand nog smaller werkt. Het is namelijk het wit dat in het oog springt. Gewoon heel erg mooi, zeker als je zoals ik nogal smalle polsen hebt. Het horloge zelf is van roze-goud en dat is dé kleur van het jaar. De rand en de becijfering op de wijzerplaat zijn met edelstenen versierd. Super stijlvol!

Michael Kors leeft voor mode en heeft al heel wat ups en downs meegemaakt in het wereldje. In 2003 is hij uitgeroepen tot ´Menswear designer of the year´ en sindsdien is het eigenlijk bijna alleen maar bergop gegaan. Ook de horloges zijn al jaren enorm in trek, ook omdat ze niet al te duur zijn, maar het wel lijken. Zo vind ik zelf dat het Parker Rose Gold-Tone White Acetate horloge qua stijl wel iets heeft van de Rolex Datejust. Die laatste kost alleen net ietsje meer..

Superdure horloges als Patek Philippe en Rolex zijn echte investeringen die je ook weer voor veel geld kunt verkopen. Michael Kors horloges zijn veel minder duur, maar de waarde die ze hebben houden ze zeker. Ook oudere collecties zijn echt de moeite waard en je kunt deze horloges makkelijk online kopen. Bij Chrono24 kun je bijvoorbeeld een heleboel horloges van Michael Kors vinden. Je kunt zelfs even kijken hoe lang je nog moet sparen voor die Rolex Datejust!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone