This is why you use sunscreen, kids

Lieve lezers, ik heb iets heel doms gedaan. Ik heb een hele dag in de zon doorgebracht en me niet ingesmeerd. Auch!

Ik moest vandaag een evenement organiseren voor school. Deze bevond zich buiten, maar het was bewolkt en ik dacht dat ik onder een tent ging staan dus heb ik me niet ingesmeerd. Toen ik thuis kwam na bijna 9 uur in de volle zon, merkte ik dat ik toch verbrand was. En niet een beetje!

Auch.

Double auch.

Recht door mijn bloes! Mijn huid was niet eens direct blootgesteld aan de huid.

Ik pomp mijn foundation altijd eerst op de rug van mijn hand, en soms vergeet ik de restjes wel eens af te wassen. Dit was vandaag dus ook weer gebeurd, met dit mooi kunstwerkje als resultaat.

Wel goed om te weten: deze foundation (Estée Lauder Double Wear) heeft ervoor gezorgd dat mijn gezicht er niet uit ziet als een tomaat. Deze heeft een SPF 10 en het heeft mijn gezicht echt wel beschermd van de zon! Enkel mijn neus was een beetje verbrand. Je ziet het ook echt op onderstaande foto, dat de foundation goed beschermd. Nog een extra reden om van mijn Double Wear te houden. Dus, dankje Estée Lauder!

Gelukkig heb ik geen pijn, dus dat is al iets. Momenteel smeer ik volop verkoelde cremes op (Creme Corps Sorbet Verveine Agrumes van L’Occitane werkt zaaalig) en drink ik goed veel water. Hopelijk trekt de roodheid snel weg!

Ik heb in ieder geval mijn lesje wel geleerd: altijd zonnecreme opsmeren als je buiten moet zijn! Al is het maar voor even, en zeker in de zomer. Ironisch genoeg heb ik net zonnecreme gekocht omdat ik niet wil verbranden als ik in de auto zit, maar had ik het vandaag dus niet opgedaan.

Dus, smeer jullie goed in en geniet van het zonnetje!

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. smilingbeauties says: Reply

  Ai ai ai ai :S

 2. Ai ai ai, meid toch 🙁 Wat voor blouse had je dan aan? Een hele lichte?

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, een witte met blauwe strepen. Recht door mijn blouse gegaan 🙁

 3. Auw, sterkte. Ik verbrand ook zo snel en heb een aantal jaren geleden mijn lesje al geleerd. Sinds die smeer ik mij telkens in.
  Liefs, xxx

 4. Oei dat ziet er pijnlijk uit, gelukkig doet het geen zeer!

 5. BellaChique says: Reply

  Ouch idd! En dan nog recht door je kleren!
  Hopelijk wordt het snel terug beter!

Leave a Reply