The Walking Dead op FOX TV!

Vanaf vanavond, 13 februari, is The Walking Dead terug op FOX! Je kan er de laatste 8 afleveringen uit de tweede helft van het zevende seizoen bekijken. The Walking Dead is vanaf vandaag dus iedere maandag te zien op FOX om 22u30, gevolgd door The Talking Dead, een talkshow waarin de afleveringen besproken worden. Ik kreeg een creepy pakketje opgestuurd om alvast in de sfeer te komen!

Ik was zelf niet thuis toen het pakketje aankwam. Ik kreeg wel een alarmerend bericht op Messenger van mijn zusje – dat er een bebloede doos op de deurmat lag! Ze schrok zich te pletter, vooral toen ze de inhoud zag. Very well done, FOX! 😉

Wat zat er in de doos? Stick-on tattoos met vreselijke wonden erop, bloedcapsules, en een eetbare marsepeinen vinger!

De vinger werd trouwens gemaakt door chocolade master Marijn Coertjens. Een geweldige job, want dit is de meest enge eetbare creatie die ik tot nu toe heb gezien! Je vindt meer van Marijns creaties terug op zijn website en Instagram.

The Walking Dead S7b is vanaf 13 februari elke maandag te zien om 22.30u op FOX. FOX is in Vlaanderen te bekijken op kanaal 13 van Telenet, op kanaal 192 bij Proximus in de Entertainment Channel tv-bundel en op post 15 bij Orange.

Ben jij fan van The Walking Dead? Let me know!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply