The New Black Typography ‘Daily News’

Nagellakmerk The New Black wordt sinds kort ook verkocht bij Bol.com! De verzendkosten zijn gratis als je bestelling boven de €20 is, en dat spaart dan weer wat euro’s uit.

Om dat te vieren, kreeg ik de prachtige ‘Daily News‘ set om uit te testen. Deze stond op mijn wishlist, dus ik sprong een gat in de lucht toen ik het pakje in handen kreeg.

Het ‘Daily News‘ setje behoort tot de Typography-lijn. Er zijn nog twee andere setjes (Times Late Edition en Weekly Journal).

Daily News‘ bevat uit een lichtbeige/witte basiskleur, een topcoat, een transfer solution en een rolletje krantenpapier.

Het is de bedoeling dat je eerst de basiskleur aanbrengt, goed laat drogen en dan de transfer solution aanbrengt. Terwijl deze nog nat is, druk je het krantenpapier erop en brengt je nog een laagje van de solution aan. Even duwen en voila: je hebt een mooie afdruk op de nagels.

Op zich is het niet moeilijk om dit setje tot een goed einde te brengen. Maar ik ben geboren met 2 linkerhanden, dus bij mij was het resultaat ver van perfect.

Ik weet niet goed wat ik precies mis deed, maar er bleven restjes krantenpapier plakken op mijn nagels waardoor het oppervlak oneven was. Het is volgens mij de bedoeling om enkel de letters op de nagels over te brengen, en niét het papier. Ik heb dus waarschijnlijk iets te hard geduwd of whatever.

De tweede keer dat ik het setje opnieuw heb gebruikt, heb ik minder lang geduwd met het krantenpapier. Het resultaat was toen veel mooier: de letters waren iets meer vervaagd en er bleef geen papier op de nagel achter.

Als je, net zoals ik, fan bent van print op de nagels, dan moet je zeker en vast dit setje aanschaffen! Ik ga alvast blijven oefenen om het resultaat perfect te krijgen.

The New Black Typography set – €24,95

Verkrijgbaar bij The New Black webshop of Bol.com.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Eva says: Reply

  Ziet er heel mooi uit!
  De prijs valt ook nog mee voor zo'n setje 🙂

 2. ik vind het wel een leuk setje ^^

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja he! Je kan het ook met alcohol en krantenpapier doen, heb ik gelezen. Maar dit is toch iets specialer :p

 3. Mme_Sophistique says: Reply

  ziet er super uit! echt heel mooi, als mijn nagels weer wat langer zijn haal ik deze ook, echt supergaaf

 4. Ziet er echt geweldig uit joh, ik vind het echt mooi gedaan.

 5. beautiesatwork says: Reply

  ik zou ook moeten oefenen 🙂

 6. chitchatontherocks says: Reply

  Oh, dit is een héél leuk setje! Voor 2 linkerhanden te hebben vind ik het resultaat eigenlijk verre van slecht, hoor ;-).

  1. DianaAPBL says: Reply

   Bedankt! 2de keer was veel mooier, maar ben het dus vergeten te fotograferen.

Leave a Reply