Swatches by Sarah – Collistar, Estée Lauder, YSL

Een tijdje geleden won ik een geweldig beautypakket bij de superlieve Crystal, boordevol nagellak en make up. Ik moet heus niet meer vertellen dat ik een gat in de lucht sprong toen ik het goede nieuws kreeg!

Nu, nagellakken swatchen is niet mijn ding. Ik heb korte nagels, geen mooie nagelriemen en mooie foto’s maken lukt me gewoon niet. What to do?

Ik kwam uiteindelijk op het idee om enkele lakjes te laten swatchen door de lieve Sarah. Zij heeft lange, verzorgde, prachtige nagels en maakt duidelijke foto’s.  De keuze was snel gemaakt!

Vandaag toon ik dus enkele van Sarah’s swatches en haar reviews van de lakjes. Check it out!

Een Collistar nagellakflesje is konisch van vorm, breed onderaan en smaller naar boven toe. Het uiterlijk van de flesjes spreekt mij persoonlijk niet zo aan, en dat komt door de dop. Deze heeft een gouden kern en mat doorschijnend plastic errond, wat een beetje goedkoop aanvoelt. Ze bevatten 10ml.

Cipria Lacca is een nude lak met fijne shimmer in, de lak zelf is aan de iets dikkere kant en je hebt zeker 2 lagen nodig voor goede dekking. Na die twee lagen zie ik er bij mij nog een beetje nagelrand door, maar die is ook redelijk uitgesproken bij mij en schijnt vaak meer door dan bij iemand anders. Het kwastje is vrij lang, ietwat plat en breed en lakt dus erg fijn. Droogtijd is aan de lange kant, omdat de lak ook wat dikker is.

De Estée Lauder lak zit verpakt in een prachtig luxueus doosje. Glanzend donkerblauw met gouden opschrift. Let ook op het kleine detailvenstertje waardoor het logo op het flesje in beeld komt!. Het flesje zelf is een kubus-vormig potje van dik glas met een langwerpig gouden handvaatje en heeft een inhoud van 9ml.

Fuchsia Flame lakt hemels. Echt. Het kwastje is perfect van vorm voor mij (meaning: ietwat lang, ietwat breed en vrij plat). De lak zelf heeft een heerlijke structuur, die in één enkele laag al quasi volledig dekt, hoewel je op de foto’s twee lagen ziet. Een prachtige donkere fuchsia creamlak. Stylish, if you ask me. Hij droog lekker snel, aangezien het een dunne consistentie is.

Als je Yves Saint Laurent zegt, zeg je luxe en zeg je goud. Het doosje is volledig glossy in-your-face goud met fijne zwarte opdruk. Het flesje is strak rechthoekig met gouden dop. De rechthoekige dop kan je er zo afklikken en een klein cylindervormig dopje komt tevoorschijn, veel makkelijker om mee te lakken. De flesjes bevatten 10ml.

Kahki Arty leek me in eerste instantie maar een vies kleurtje, maar verrassend genoeg vind ik hem erg mooi op de nagels! Het is een creamlak en hij is niet bruin en niet groen, iets tussenin, kahki (duhh, Sarah). Het kwastje is plat en breed en de lak gaat als een droom op je nagels. Kahki Arty dekt in één laag, maar op de foto’s zie je er twee (onder het motto ‘eentje is geentje’ I guess..?). Ook deze beauty droogt lekker snel op.

Bij deze nogmaals een dikke MERCI aan Crystal en Sarah! <3

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Inge says: Reply

  Wauw, echt super mooie lakjes! Alledrie!
  En zoals de anderen ook zeggen: Mooie swatches!!
  Meer van dat zou ik zeggen 😉

 2. Wow, Fuchsia Flame is echt prachtig! Mooie swatches Sarah!

 3. Marijke says: Reply

  Dat Estee Lauder lakje ziet er supermooi uit!!

 4. Het Estee Lauder lakje vind ik het mooist! En je hebt inderdaad heel mooie nagels.

 5. Mooie kleurtjes én nagels 😀

 6. Bianca says: Reply

  Mooie lakjes zeg!

 7. PRACHTIG! Ik was al verliefd op de Estée toen ik hem in het pakketje bij Crystal zag en nu ben ik helemaal om, wat is die MOOI! De andere twee vind ik vreemd genoeg ook heel erg mooi, hoewel ik die op het eerste gezicht nooit zo nemen 🙂

  <3

Leave a Reply