Stijlvol fietsen met Bikester

Een fiets is tegenwoordig meer dan alleen maar een vervoermiddel. Met de trendy collecties die de fabrikanten tegenwoordig ontwerpen, kun jij een fashion statement maken met een stijlvolle fiets. Kleurrijke modellen zijn hip en laten zien wij jij bent. En wil je toch er nog meer uitspringen? Pimp je fiets dan met allemaal leuke, unieke accessoires. Wat er allemaal mogelijk is, kun je zien in de nieuwe webshop van Bikester.

Welke fiets je uiteindelijk kiest, hangt af van je gebruik. Ben je een sportieve fietser? Dan zijn de aluminium modellen met veel versnellingen echt iets voor jou. De iets mindere sportievelingen onder ons (kuch, ik, kuch) kunnen kiezen uit de leukste stadsfietsen in allerlei frisse en kleurrijke modellen. Deze zijn namelijk voorzien van versnellingen en daarom prima geschikt voor dagelijks gebruik.
Zoek je toch een wat hipper exemplaar? Neem dan een kijkje bij de omafietsen! Deze zijn namelijk enorm in nu. Roze, rood, groen, blauw, gestippeld of gestreept – omafietsen zijn er in alle soorten, maten en kleuren dus er zit altijd wel één tussen die jou aanspreekt. Jonge, trendy moeders kiezen natuurlijk voor een hippe bakfiets om er makkelijk met de kinderen op uit te kunnen trekken.

Heb je eindelijk de fiets van je dromen gevonden? Dan is het natuurlijk de hoogste tijd om er je eigen draai aan te geven! Met leuke accessoires geef jij je nieuwe fiets gemakkelijk een geheel eigen uiterlijk. Kies jij voor een rieten mand aan je stuur met bruine handvatten en bijpassend bruin zadel om je romantische kant te laten zien? Of monteer jij liever een transportrek aan de voorzijde waarop je zo’n trendy fietskrat plaatst? De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor jij van jouw fiets je eigen stijlvolle fashion statement kunt maken.

Doe gerust wat inspiratie op in de webshop van Bikester. Je vindt zeker een fiets die bij jouw persoonlijkheid past. Daarna is het een kwestie van je fiets personaliseren, zodat het, net als jij, uitsteekt boven de grijze massa!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply