Sneak peek: Chanel & Guerlain

Allereerst: mijn oprechte excuses voor mijn afwezigheid deze week. Ik ben namelijk sinds maandag begonnen met mijn vakantiejob (daarover later mee, mocht het iemand interesseren) waardoor er niet enorm veel tijd overblijft om elke dag een blogpost online te zetten. Gelukkig heb ik nog een paar guestblogs van Inge klaarstaan en ben ik van plan om dit weekend nog wat te fotograferen en schrijven.

Maar om jullie even zoet te houden, heb ik een sneak peek van enkele fantastische producten die ik deze week heb ontvangen. Kijk snel mee!

Herinneren jullie nog mijn birthday wishlist? Wel, ik heb van Chanel de cream blush ook ontvangen! Ik heb hem al geswatcht en hij is nog mooier dan ik had gedacht. Hier ben ik dus dolblij mee!

Ook nieuw van Chanel: de nieuwe CC Cream. Dit is een fusie van skin care en make up en belooft 5 acties in 1 stap: voeden, beschermen, kalmeren, voorkomen tegen invloeden van buitenaf en imperfecties vervagen.
Helaas is deze kleur iéts te donker voor me, maar ik heb hem toch al even geprobeerd en ik ben alvast al onder de indruk.

Tot slot heb ik nog twee prachtige make upjes van Guerlain uit de Voilette de Madame herfstcollectie. Hét pronkstuk uit de collectie – de blush in Madame Rougit – heb ik nu dus in mijn bezit, samen met een oogschaduw duo in Two Spicy).

Volledige reviews komen er snel aan, maar momenteel heb ik het nogal druk met werk. Bovendien ben ik dit weekend jarig, en dat moet ook gevierd worden natuurlijk!

Veel liefs,Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. evelienphilippaerts says: Reply

  Die Chanel cream blush ziet er zooooooooo mooi uit!

 2. Die blush, omg want want want !!

 3. beautytalkblog says: Reply

  Ik ben zo benieuwd naar die CC van Chanel!
  Eefje

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik kan je al zeggen dat de kwaliteit echt superb is 😉

 4. marijke04 says: Reply

  Wauw, wat een verwennerij! 🙂

 5. Lucky you! Die Chanel blush ziet er echt fantastisch uit.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, ik ben er ook dol op! Vandaag opgehad en het heeft gewoon 10 uur overleefd!

 6. Die blush. Instant love

 7. peggy timmermans says: Reply

  Je verjaardag vieren komt op de eerste plaatst! En al heel wat leuke cadeautjes ontvangen, dat is leuk!

 8. Mme_Sophistique says: Reply

  oh my die blush niet normaal!

 9. Liesbeth_Vo says: Reply

  wow! Die blush van Guerlain ziet er zo mooi uit! Benieuwd naar meer.
  Succes met de vakantiejob! Valt het wat mee?

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel! Ja, het valt heel goed mee. Echt wel fijn werk!

 10. beautiesatwork says: Reply

  lucky you 😀

Leave a Reply