Sneak peek…

Wat een drukke week heb ik achter de rug. Gelukkig heb ik wél heel wat nieuwe producten binnen gekregen om uit te testen voor de blog. Gisteren heb ik alles snel gefotografeerd zodat ik jullie alvast een leuke sneak peek kan geven van wat er nog zal volgen. Kijk snel mee!

Allereerst kreeg ik deze prachtige nagellakken binnen van GOSH. Deze zijn voor de nieuwe zomercollectie. Het zijn hele speciale kleuren en texturen, dus ik ben erg benieuwd om ze eens te swatchen.

Nog meer GOSH: deze nieuwe Forever Eyeshadow Sticks zijn er in 8 kleuren: van neutraal beige tot knallend groen. De pigmentatie is alvast super!

GOSH brengt ook een nieuw product uit, namelijk de Lip Lacquers. Ik dacht eerst dat dit nagellakjes waren, maar het zijn dus een soort van lipsticks. Erg leuk!

Pas binnen en nu al mijn grote favoriet: de Burberry Luminous Fluid Base. Dit is een primer dat je huid een prachtige gloed geeft. En mijn god, wat werkt dit spul fijn! Mijn huid strààlt gewoon. Bovendien kan je het ook als highlighter gebruiken waardoor je huid een prachtige gloed krijgt. IK HOU VAN DIT SPUL.

Gisteren ontving ik ook enkele producten uit de Guerlain Meteorites Blossom Collection. Dit wenkbrauwpalette en ik gaan alvast dikke vriendjes worden!

Van Clinique ontving ik de nieuwe Superdefense SPF20 dagcrème. Het bevat lekker veel antioxidanten, en die zijn natuurlijk enorm goed voor je huid.

Voor degenen die niet kunnen wachten op de review: als je nu in de e-shop van Clinique een Superdefense SPF20 van 15ml koopt, krijg je een aankoopbedrag (€12,40) terug als korting bij aankoop van de Superdefense SPF20 50ml. Je vindt meer info hier.

Je kan ook een gratis sample aanvragen op de Facebookpagina van Clinique!

Gisteren ben ik ook naar de press days van Ici Paris XL geweest. Ik heb daar fantastische producten gezien en heerlijke producten getest, ik kan niet wachten om het allemaal met jullie te delen! Hier alvast een preview van enkele producten.

Deze fantastische Catrice Matt Bronzing Powder gebruik ik nu om te contouren. Het is de donkerste kleur (veel te donker voor mij eigenlijk), dus ik moet het lichtjes aanbrengen – anders Snooki-effect.

Deze Nail Care Pen van Essence werkt zo fijn! Mijn nagelriemen zijn zo droog en beschadigd, maar dit pennetje verhelpt dat.

Ik test momenteel ook deze iWhite Instant Teeth Whitening kit. In slechts 20 minuten per dag krijg je wittere tanden. Je kan ze in de apotheek kopen, maar je vindt ze niet direct, dus ik raad aan om het gewoon bij Farmaline te bestellen!

Ik weet niet wie interesse heeft in nog een receptje, maar ik maak nu heerlijke geroosterde kip met zelfgemaakte jus. Wie heeft interesse?!

Naar wat kijken jullie het meeste uit? Laat het me weten!

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. Sofie says: Reply

  DEe liplacquers van Gosh zien er wel speciaal uit! 😀

 2. chitchatontherocks says: Reply

  Ik ben heel benieuwd naar die primer van Burberry. En dat recept van de kip mag wat mij betreft ook zo snel mogelijk online komen, hoor. Nieuwe recepten zijn ALTIJD welkom, want ik blijf altijd hangen bij de dingen die ik al ken ;-).

 3. Linda says: Reply

  Waaahh!! Zie ik nou glamglow en givenchy bij Ici paris?! Zo ja, yay!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Klopt, Glam Glow komt binnenkort naar Ici Paris! Meer info volgt zsm 🙂

 4. beautiesatwork says: Reply

  dat is serieus de moeite 🙂

 5. Oh die gosh nagellakjes, i want reviews ^^

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik heb ze gisteren geswatcht, dus ze komen waarschijnlijk in de loop van deze week op de blog!

 6. Die Clinique Superdefense heb ik zelf ook gereviewed. Hij is niet helemaal perfect voor mijn huidtype, maar toch vind ik een goed cremeke 🙂 Ben benieuwd naar al je reviews!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel Melissa! Ik heb de Superdefense vandaag gebruikt en mijn allereerste indruk is alvast positief.

 7. die nagellakjes van gosh zien er tof uit 😮 benieuwd!

Leave a Reply