Simon Baker voor Givenchy

Herinneren jullie nog dat ik een tijd geleden meldde dat de verrukkelijke Simon Baker (a.k.a. The Mentalist) het gezicht werd voor het nieuwe herenparfum van Givenchy? Wel, ik kreeg net de eerste beelden binnen en ik moést ze gewoon delen!

Gentlemen Only heet het nieuw geurtje van Givenchy. Het is een elegante en uitgesproken geur met natuurlijke essences en grondstoffen van zeer hoge kwaliteit. Gentlemen Only start met de aromatische en kruidige frisheid van groene mandarijnen, roze bessen, muskaat en berkenhout.

Deze neo-aromatische houtgeur is speciaal voor moderne mannen die er niet voor terugdeinzen hun persoonlijkheid op een sobere maar vrijgevochten manier te doen spreken.

De flacon oogt klassiek maar toch hedendaags. Het is geïnspireerd op de heupfles van de Engelse gentlemen en de oorspronkelijke parfum van Givenchy Gentleman.

Hier is hij dan: de Australische god die voor de lens van beroemde fotograaf Patrick Demarchelier poseert. De acteur incarneert op speelse en natuurlijke wijze de voornaamste eigenschappen van de gentlemen made by Givenchy: hoffelijk, elegant en ongebonden.

Mocht het nog niet duidelijk zijn: ik heb een giga crush op Simon Baker. Een fantastische acteur, maar ook iemand die heel down to earth is en niet vaak in de media verschijnt.

Ik vind hem alvast PERFECT voor Givenchy. Hij is toch de perfecte definitie van een gentleman?! Volgens mij gaat Givenchy veel aandacht krijgen hiermee – vooral van de vrouwen die meer willen zien van Simon 😉

Assortiment:

Eau de Toilette 100 ml / €83
Eau de Toilette 50 ml / €60,50
Aftershavelotion 100 ml €50
Deodorantspray 150 ml (niet verkrijgbaar in alle landen) €50
Deodorantstick 75 ml (niet verkrijgbaar in alle landen)

Exclusies verkrijgbaar bij Planet Parfum vanaf 20 maart.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

  1. Hmm Simon

  2. petra says: Reply

    Hubba hubba 😉

  3. Ik ken hem helemaal niet, hahaha. Vind hem ook niet echt jammie.

  4. Ik volg The Mentalist niet en vind Simon Baker ook niet zo waauw. Pas op, geen lelijk vent hoor, maar hij doet mijn hart niet sneller slaan 🙂

  5. beautiesatwork says: Reply

    oh my 😉

Leave a Reply