Shu Uemura Art Of Hair – Volume Maker

Ik ben gek van volumepoeder. Een beetje verstuifd over mijn lokken en bam, instant volume!
Dus toen ik deze Volume Maker van Shu Uemura in handen kreeg om te testen, kon ik mijn geluk niet meer op. Vandaag een review over dit prachtig klein dingetje.

De verpakking doet alvast sterk denken aan een make up borstel. Alleen komt er volumepoeder uit en kan je het niet meteen gebruiken om make up mee aan te brengen.

Het unieke aan de Volume Maker is dat het poeder verdeeld wordt door middel van een borsteltje. Deze ziet er uit als een gewone make up borstel. Hij is echt heerlijk zacht, ik zou hem zelfs graag op m’n gezicht gebruiken!

Als je op het knopje onderaan duwt, komt er bovenaan poeder uit. Deze is in eerste instantie wit, maar aangebracht en uitgeborsteld zie je er niks meer van.

Om het aan te brengen separeer je je haar op de plaats waar je volume wilt en wrijf je het borsteltje met het poeder op de haarwortel. Even het poeder inmasseren en instant volume dat de hele dag netjes blijft zitten! En het doet mijn hoofdhuid ook niet jeuken, wat ik met andere poeders wel soms heb. Bovendien maakt het mijn haren toch iets minder vet, en dat is altijd mooi meegenomen.

Het werkt dus eigenlijk hetzelfde als een ‘gewoon’ volumepoeder. Alleen kan je veel gerichter werken doordat je een kwastje hebt. Bovendien heb je met een klassiek volumepoeder soms dat je te hard tegen het busje tikt, waardoor er een beetje veel poeder op je hoofd valt. Niet fijn, natuurlijk. Daarom is deze gadget ongelofelijk handig, ook om in je tas te steken om je kapsel door de dag even bij te werken. En goed voor mij, want mijn haren worden snel vettig. Met dit ding kan ik dus snel door de dag even in het toilet mijn lokken bijwerken. It’s magic!

Ik ben dus een ongelofelijk grote fan van dit product. Het enige nadeel dat ik kan vinden is de prijs. Je betaalt jammer genoeg maar liefst €40,12 voor dit dingetje. Daar speelt de fancy verpakking vast een rol in. Maar goed, voor kwaliteit betaal je nu eenmaal veel!

Te koop bij de Shu Uemura Art of Hair salons voor €40,12.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. volgens mij is dat borstel systeem WEL heel handig! Ik heb zelf een volume poeder van L'Oreal en dat zit in zo'n busje, en heb nog altijd geen goede methode gevonden om het gemakkelijk te hanteren (powder dust everywhere).. En hygienisch… Als je het alleen op jou haar gebruikt vind ik het best oke!

 2. deijsprinses says: Reply

  Ik versta dat product niet zo goed. Ik vind het idee van die borstel zo vreemd maar ik zou ook niet weten hoe het er wel zou moeten uitzien :p

  1. DianaAPBL says: Reply

   Haha! Ja, het is een beetje vreemd, maar het werkt echt fijn. Wel niet zo erg hygiënisch, zoals al vermeld in de comments…

 3. Klinkt goed maar ik heb altijd weinig vertrouwen in volume producten. Heb nog nooit iets getest wat ook echt werkte. En dan houdt deze prijs je al snel tegen natuurlijk 🙂

  <3

 4. petra says: Reply

  Ik vind het borsteltje eigenlijk niet zo heel handig…
  But love volume dust 😉

 5. marijke04 says: Reply

  Hij staat hier nog in mijn 'te reviewen mand', je maakt me benieuwd!

  1. elliesfb says: Reply

   Same here! Blijf het wel gek vinden met die borstel erop, maar het proberen waard.

 6. Kost inderdaad vrij veel, maar ik heb al veel goeds gelezen over dit wonderborsteltje… Hij staat alleszins op mijn wish list 🙂

 7. Lijkt me superhandig maar toch net een beetje te pricey naar mijn goesting.

 8. Anneleen says: Reply

  Dat borsteltje is alleen niet zo heel hygiënisch, lijkt me. Want je kan het toch ook niet wassen zonder het poeder te vernielen?

 9. beautiesatwork says: Reply

  ik heb hem ook 🙂 tof product

 10. Het is idd vrij duur, maar een geweldig product! Ik vind het zo handig dat het in borstel vorm is, dat maakt het enorm makkelijk bij het aanbrengen 🙂 En de verpakking is idd heel mooi!

 11. De verpakking is prachtig en de borstel lijkt me inderdaad wel handig om het poeder mee aan te brengen.

Leave a Reply