Shoplog Primark

Ik ben vandaag gaan shoppen met mijn zusje, om het einde van de examens te vieren (we zijn beiden geslaagd, hoera!). We wilden al een hele tijd de Primark gaan bezoeken, en eindelijk hebben we onze ‘droom’ volbracht. Ik ben al maanden niet meer gaan shoppen (besparen, hé!) dus ik keek er erg naar uit!

Dit was de uiteindelijke buit, gepropt in één zak.

Qua ‘echte’ kledij heb ik niet veel gekocht. Ik vond de winkel rommelig en de kleren waren ronduit lelijk (bijna allemaal crop tops in maat xxs). Mijn zusje en ik vonden echt niks waarvan we achterover vielen.

Ik heb toch een simpele zwarte bloes kunnen vinden. Ik denk dat hij een maat te groot is (ik heb niet gepast, de rijen waren immens lang) maar dat is nog niet zo erg. Deze kostte €10.

Ik nam ook dit kleedje mee (€10,95). Hij is rond mijn lijf iets te groot, maar bovenaan gaat de rits niet dicht wegens de boobs. Een klein miskoopje, dus.

Toen mijn zusje en ik bij de slaapkledij kwamen, zagen we plots overal leuke dingen! Grappige shirts, leuke shortjes en andere schattige kledingstukken. Zo nam mijn zusje een slaapponcho mee (ja, echt) en scoorde ik deze jumpsuit-pyjama (€10).

Ik zag ook van dat shapewear hangen, en ik besloot om een hemdje daarvan te kopen (€7).

Mijn oog viel ook op deze superschattige badjas, en voor €12 kon ik hem niet laten liggen!

Mijn pantoffels waren versleten dus deze waren zeer welkom (€4).

Een van mijn beste aankopen was toch deze tas. Hij is cremekleurig, lekker groot en niet te zwaar. Hij was maar €14, maar je voelt ook dat de kwaliteit niet denderend is. Maar bon, als ik er voorzichtig mee ben, gaat hij hopelijk een tijdje mee!

Ik vond ook een mooie sleeve voor mijn tablet. Hij is wel veel te groot, maar ik kan er nog andere dingen bij stoppen (€7).

Nog één van mijn favoriete aankopen: deze zwarte tunnelsjaal met zwaluwen! (€4)

Ik had ook een nieuwe portemonnee nodig, en deze was veruit de mooiste uit het assortiment (€8).

De accessoires waren ook maar ‘meh’. Ik heb uiteindelijk een haarband met blaadjes gekocht (€2) en een ketting met een ‘D’ (€2). Ik had er eigenlijk meer moeten kopen en een halsbandje voor Butters moeten maken!

Bij de New Look kocht ik tot slot nog een zwart kokerrokje (€16).

In totaal was ik dus ongeveer €100 kwijt, wat ik toch een mooie som vind voor alles wat ik heb gekocht. Je vindt niet vaak kleedjes en bloezen voor €10!

De Primark zelf vond ik erg teleurstellend. De kleren waren ab-so-luut niét mooi en de schoenen waren er enkel in maat 41/42… Het aanbod aan kledij was echt eentonig: crop tops, crop tops en nog eens crop tops. De pyjama sectie was veel leuker! Je had er een bloes met een hond verkleed als Snoop Dogg, en een bijpassend shortje met dollartekens op. 🙂

Mijn zusje had trouwens nog een supergoedkope haarband gekocht voor Butters. Roze is echt zijn ding 🙂

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

15 Comment

 1. Sigs says: Reply

  Ah, die papieren zakken vind ik altijd zò vervelend 😀 je moet inderdaad wel wat geluk hebben met de Primark. De laatste keer dat ik in Luik ging, vond ik ook bijna niks naar mijn zin, maar op vakantie in Ierland heb ik die winkels dan weer bijna leeggeplunderd…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Mijn zak scheurde zelfs, gelukkig was dat op weg naar de auto :p Ik hoorde inderdaad dat de collecties daar héél snel veranderen, dus het kan heel goed zijn dat er nu geweldige dingen in de winkels liggen. Fingers crossed!

 2. Tessa says: Reply

  handige dingetjes heb je geshopt! Ik kom ook altijd thuis met comfy dingen als sloffen of een pyjama haha :d

 3. Marijke says: Reply

  Leuk geshopt hoor! En proficiat!!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankje lieverd!

 4. Die tas en de ketting vind ik heel leuk! En zo lief dat je ook aan Butters hebt gedacht ,hehe.

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  Vroeger kon ik echt de hele primark leegkopen, maar de laatste tijd vind ik er niet echt iets meer, misschien omdat ik net iets te kritisch ben geworden en mijn kledij echt perfect moet zijn voor ik ze koop :p

 6. Oh die pantoffels zijn cute !

 7. Redhotjillypeppers says: Reply

  Ik vind dat ze af en toe eens iets leuks hebben om zo 1 seizoen te dragen. De kwaliteit is echt niet denderend maar voor dat geld… 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Inderdaad. Na al die hype had ik er meer van verwacht maar helaas!

 8. Ik vond deze keer ook niets in Primark qua kleding…
  Maar ik haal er altijd mijn pantoffels 😉
  En die haarband had ik ook bijna gekocht, maar ik was bang dat hij te snel ging vastzitten in mijn krullen.

  1. DianaAPBL says: Reply

   De pantoffels zitten heerlijk he! 😀

 9. beautiesatwork says: Reply

  die jumpsuit pyjama is echt tof 🙂

 10. Pyjama's van Primark zijn altijd echt leuk! Kleding is vaak ook niet zo mijn ding…. Wel hebben ze fijne basics zoals hemdjes/topjes
  Ik ging er laatst heen, en keek even bij de kinder kleertjes voor een kraamcadeau. Daar hebben ze dan wel weer hele leuke dingen bij hangen!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Inderdaad, ik vond de pyjama's veel leuker dan de gewone kledij!

Leave a Reply