Schoonheid en ontspanning

Kaarsjes die branden, ontspannende muziek en stoom die zachtjes je gezicht streelt. Het zijn de taferelen die horen bij een bezoek aan de schoonheidssalon. Behalve vrouwen gaan ook steeds meer mannen erheen. Als jij nog niet bent geweest, dan geef ik je graag enkele redenen waarom je het wel zou moeten doen!

Rust als benzine
De mens heeft rust en ontspanning nodig. Het is onze benzine om de dag weer door te komen. Zonder die benzine komen we langs de kant van de weg te staan. Je regelmatig even laten verwennen bij een schoonheidssalon werkt als diesel in een lege tank. Wat dacht je van een hot stone massage, een warmtemasker of een zeezoutpeeling? Alleen al de rustige muziek met fluiten en violen moet jou de ogen doen sluiten op de salonstoel.

Aroma Therapy

Acne en mee-eters
Behalve voor ontspanning komen we ook bij de schoonheidssalon om er mooier van te worden. Veel vrouwen hebben last van acne, mee-eters, constant verstopte poriën en ontstekingen onder de huid. Schoonheidsspecialisten zijn getraind om die problemen aan te pakken. Zo’n behandeling is iets pijnlijker, maar laat jouw huid er wel een stuk gladder uitzien. Het is belangrijk om minimaal één keer per maand zo’n behandeling te nemen. Vaak krijg je ook producten voor thuisgebruik mee.

Ook littekens zoals kuiltjes en rode vlekken na de acne kunnen de specialisten goed behandelen. Hiervoor gebruiken ze vaak een soort roller met kleine naaldjes. Die naaldjes prikken zachtjes in je huid, waarop deze reageert en verstevigt en verbetert.

Ontspannen: thuis en onderweg
Naast die heerlijke behandelingen om de drukte van de dag even te doorbreken, is het ook belangrijk om thuis te ontspannen. Wat dacht je van de vele gratis relax apps die er tegenwoordig zijn. Van natuurgeluiden tot ontspannende oefeningen, direct vanaf je nieuwe toestel af te spelen. Een Samsung Galaxy Grand 2 hoesje zorgt voor de nodige bescherming. Zo kun jij onbezorgd relaxen!

Onderweg kunnen we ook prima ontspannen. Zet je smartphone in de telefoonhouder in de auto en die fluit- en vioolmuziek van de salon tinkelt weer in je oren. Reis je met het ov? Zorg dan onderweg vooral voor de juiste Galaxy S5 accessoires. Zo zit je nooit verlegen om extra opslag, accu of oordopjes! Dit scheelt weer stress onderweg en zo ga je compleet ontspannen op huis aan.

Conclusie: zorg goed voor je lichaam. Een regelmatig bezoek aan de schoonheidssalon en thuis je hoofd even leegmaken en jij kan er weer helemaal tegenaan!

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone