Scholl Velvet Smooth Express Pedi

De zomer is in aantocht, dus tijd om je voeten weer te laten zien! Scholl heeft daarvoor de ideale tool uitgevonden: de Velvet Smooth Express Pedi. Dit is een elektrische vijl die harde huid en eeltplekken op een zachte wijze volledig verwijdert.

Ik was zo in de wolken toen ik dit toestelletje in handen kreeg! Mijn voeten waren namelijk dringend toe aan een flinke onderhoudsbeurt. Ik testte dit toestel dezelfde avond nog uit en ik ben verliefd. Wat een geweldig product! Lees snel verder voor een volledige review en meer uitleg.

De Velvet Smooth Express Pedi is een elektrische vijl. Bovenaan zie je de Micralumina-kop die bestaat uit miniscule schurende deeltjes. Deze zorgen ervoor dat de harde huid en eelt snel verwijderd wordt.

Het toestel heeft ook een veiligheidsfunctie. De draaiende kop blokkeert namelijk wanneer je te hard duwt. Het voelt als de druk te groot wordt, en dan stopt het met draaien. Zo kan je je eigenlijk geen pijn doen met dit product.

Het gebruik is erg simpel en staat ook uitgelegd op de verpakking. Het aanzetten doe je door een knopje te draaien. Je kan daarna het toestel direct gebruiken! Het werkt als een gewone vijl, maar het verschil is dat de Express Pedi al het werk voor je doet 🙂

Ik gebruik dit toestel al meer dan een week, maar ik was al direct fan vanaf het eerste gebruik. Wat een zaaaalig product!

Je bent maximum 5 minuten bezig, en je voeten zijn direct superglad! Ik ben al vaak in de weer geweest met gewone voetvijlen en na een half uur was ik nog niet tevreden met het resultaat. Met de Express Pedi ben je letterlijk in een handomdraai klaar en heb je bijna zijdezachte voetjes. Yes!

Het toestel doet absoluut geen pijn, ook al ziet het er wat eng uit. Je moet dus absoluut geen schrik hebben dat je pijn of irritatie krijgt. De automatische blokkering doet ook fantastisch haar werk. Je kan dus eigenlijk niks mis doen met dit product.

De Express Pedi is ook erg gemakkelijk schoon te maken. Aan de zijkant van het toestel vind je een knopje. Als je deze indrukt, komt de kop los. Je kan deze vervolgens gewoon afspoelen met wat water. Met een nat doekje veeg je het toestel zelf af, en je bent klaar.

Oh, je kan trouwens een navulpakket van 2 rollerkoppen kopen voor €14,99. Dus als je kop wat bot of afgesleten begint te worden, dan hoef je geen volledig nieuw toestel te kopen (gelukkig maar!).

In elk pakket zit er ook een beschermhoes waarmee je de Express Pedi veilig kunt opbergen.

Gooi al je oude voetvijlen maar weg, want hier is de Express Pedi! Ik ben echt ongelofelijk enthousiast over dit schatje! Het is een fantastisch product dat supergoed werkt. Ik raad hem iedereen aan die last heeft van eelt en graag met zijdezachte voeten wilt rond huppelen 😉

Wat ik wel nog moet zeggen: de prijs (€39,99) vind ik nogal veel. Het is een redelijk simpel product dat erg goed werkt, maar ik vind het nogal overpriced. Een prijs van rond de €20-€25 lijkt me geschikter. Want een hogere prijs zorgt er ook voor dat andere merken goedkopere varianten op de markt brengen die misschien niet zo goed werken.

Toch vind ik dat dit product elke cent dubbel en dik waard is. Want zeg nu zelf: uren aan de slag met een gewone voetvijl en niet eens hetzelfde resultaat krijgen, of dit toestel kopen? 😉

Scholl Velvet Smooth Express Pedi – €39,99
Scholl Navulpakket van 2 rollerkoppen – €14,99
Scholl Velvet Smooth Vochtinbrengende Creme – €7,50 (60 ml)
Scholl Velvet Smooth Vochtingbrend Serum – €8,50 (30 ml)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. Jana says: Reply

  Ik heb hem gevonden met 20% korting bij Viata online apotheek http://www.viata.be/scholl-velvet-smooth-express-

 2. Tessa says: Reply

  ik ben er ook blij mee! heb hem zelfs met 50% korting gehad :d

 3. petra says: Reply

  Ik vind hem ook heel fijn!

 4. chitchatontherocks says: Reply

  Ziet er wel een goeie aankoop uit voor de zomer, want dan krijgen mijn arme voeten het altijd nogal zwaar te verduren ;-).

 5. Op ITV is er constant reclame over dit ding 🙂 Stond er een beetje sceptisch tegenover, maar jij klinkt toch echt wel enthousiast!

  1. DianaAPBL says: Reply

   It works like a dream! Wel wat duur maar al het geld waard.

 6. Marlies says: Reply

  Woooow ziet er super uit! Moet ik hebben, want ik zit ook uren in de weer met mijn voeten. Alleen de prijs vind ik ook wel wat overdreven…

  Liefs,
  Marlies

 7. Klinkt fijn! Al vind ik hem ook wel redelijk duur…

 8. Vind het echt veel te duur helaas! Maar dit klinkt wel fantastisch zeg! Ik heb een pedegg en dat doet ook zijn werk maar je bent lang bezig…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja inderdaad! Ik was uren bezig met een gewone vijl en ik gaf het na een tijdje gewoon op, haha.

 9. Precious Makeup says: Reply

  Klinkt heel erg goed!

Leave a Reply