SAMPAR Go Figure Slimming Gel

Een tijdje geleden mocht ik een product van SAMPAR testen, een merk waar ik trouwens nog geen ervaring mee had. Wel al veel goeds over gehoord, dus ik was erg benieuwd. Na lang wikken en wegen koos ik voor de Go Figure Slimming Gel, een gel dat cellulitis vermindert, gifstoffen en vetweefsel opslorpt. En geef nu toe, praktisch élke vrouw hoopt op zo’n wondermiddel dat 5 kilo zonder boe of bah weg tovert. Wel, ik testte deze gel uit en deel in dit artikel mijn ervaringen met jullie!

SAMPAR Go Figure Slimming Gel is a highly absorbent and non greasy gel that diminishes cellulite, drains toxins, and adipose tissue from the body while preventing fatty deposits from forming. Body contours are beautifully refined, cellulite diminished and skin tone improved day after day.

De Go Figure Slimming Gel is dus een gel dat je lichaam sculpteert en strakker maakt. Het bevat extract van laminaria digitata, een bruine alg dat vet verbrandt. Het zou ook zorgen dat adipocyten (vetcellen) moeilijker opslaan en bemoeilijkt daardoor ook de terugkeer van cellulitis. Palmaria palmata extract, een rode alg, zorgt dan weer dat de huid niet verstopt en het huidweefsel als het ware gedraineerd wordt. Er zit ook Urban Advance Complex in, boordevol anti-oxidanten. Al deze ingrediënten samen zorgen voor een strakker lichaam met een stevigere huid.

De aanwijzingen zijn simpel. Je brengt het ‘s morgens en ‘s avonds aan, op gebieden zoals de dijen, je billen, je buik en zelfs je knieën, en je masseert het in totdat je huid het product volledig geabsorbeerd heeft.

De verpakking van deze gel is trouwens erg mooi. Je krijgt 150 ml dat verpakt zit in een handige plastieke knijptube. Het design is simpel en strak, met roze en zwarte opdruk.

De gel zelf is, wel, een gel. Obviously. Het is een dikke substantie dat lichtgeel, bijna transparant is. Hij is verrassend gemakkelijk uit te smeren, desondanks de dikke textuur, en voelt absoluut niet vettig of plakkerig aan. De gel trekt ook erg snel in – binnen een minuut kun je je al aankleden.

Wat mij opvalt is dat het product een hele fijne geur heeft. Ik kan het niet goed beschrijven, maar het is ruikt echt heerlijk! Vaak heb je bij zulke slimming producten een vadsige geur waarvan je spontaan moet kokhalzen, door de mengelmoes van ‘speciale’ ingrediënten erin. Niet bij deze gel dus, wat voor mij een grote pluspunt is.

Maar wérkt deze slimming gel nu ook echt? Laat ik eerst dit zeggen: verwacht géén verlies van 5 kilo binnen de week. Dat is gewoon onmogelijk. En dat is trouwens ook niet de belofte van dit product. Het belooft een strakkere huid, niet dat je gewicht gaat verliezen.

Dat gezegd: deze gel is een klein wonder in een tube. Meteen na enkele dagen voelt mijn huid steviger aan, en ook zijn enkele striemen die ik heb opeens veel lichter geworden. Ik voelde me duidelijk strakker in mijn vel, en dat vertelden mijn kleren me ook. Echt fantastisch! Ik was zo verrast.

Wat ik er wel bij moet vertellen, is dat als je stopt met deze gel te gebruiken (wat ik even heb gedaan), het effect toch langzaamaan vermindert. Wat wel te verstaan is, natuurlijk, want de ingrediënten in de gel zorgen voor onder ander een drainerend effect, en dat mis je als je stopt met smeren. Maar je kan dat natuurlijk moeilijk een nadeel noemen.

Wél een nadeel: de prijs. Je telt namelijk heel wat euro’s neer voor deze tube. Maar het wérkt wel.

Pluspunten?
+ maakt de huid duidelijk strakker en steviger
+ resultaten zijn al snel te zien
+ aangename geur en textuur
+ 150 ml product is eigenlijk wel veel, en het product is nog eens erg zuinig

Minpunten?
– de prijs

Conclusie?
Persoonlijk zou ik dit product aan iedereen aanraden! Maar ik kan goed begrijpen dat de prijs velen zullen tegenhouden om deze gel in huis te halen. En dan nog is het geen echte garantie dat het voor JOU persoonlijk zal werken. Maar ik moet eerlijk zeggen dat dit product echt fantastisch is, en dat ik zeker een nieuwe tube in huis zal halen als de mijne op is. Want de Go Figure Slimming Gel heeft deze scepticus toch een toontje lager laten zingen.

De Go Figure Slimming Gel van SAMPAR is te koop voor €58 bij o.a. SAMPAR.com .

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Ja dat is het spijtige van die tubes, het effect is niet blijvend, maar het is wel super voor de zomer!

 2. marijke04 says: Reply

  Oh kan ik ook wel gebruiken! 😉

 3. Frauke says: Reply

  Leuk dat het werkt, maar zoals hierboven zegt: sporten is even goed! Vind dit toch echt wel te duur!

 4. deijsprinses says: Reply

  Gelukkig krijg ik van lopen ook een strakker gevoel, dat is iets goedkoper dan die gel 😉

 5. Klint super ! Maar voor die prijs ga ik liever een keertje in de week meer naar de fitness 😉

 6. Strakkere huid? Me wants!!!!

 7. Esmay says: Reply

  Fijn voor de zomer haha! 🙂 Wel jammer dat je geen 5 kilo afvalt hiermee. 😛
  Nee hoor, dat zou sowieso niet kunnen!

Leave a Reply