Sally Hansen Real Nail Polish Strips

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn allerliefste zusje twee setjes met nagelstickers van Sally Hansen. Ik was namelijk op zoek naar de perfecte nagelstickers, wegens te lui om om de zoveel dagen mijn nagels te lakken.

Mijn zusje kwam nu op de proppen met twee varianten van Sally Hansen. Nog nooit geprobeerd, en na even Googlen las ik enkel positieve ervaringen. Ik zette mij achter de computer met een aflevering van True Blood (de season finale, omg?!) en ging aan de slag.

De Salon Effects Real Nail Polish Strips van Sally Hansen zijn nagelstickers die tot 10 dagen netjes op je nagels blijven zitten. Aanbrengen is heel gemakkelijk, en alles wat je nodig hebt zit in het doosje.

De variant die ik jullie hier toon heet 220 Cut It Out. Ik had nog eentje (waarvan de naam me ontglipt is) maar het was met een kant-patroontje.

Dit zit er allemaal in het doosje: 2 pakjes nagelstickers, een nagelvijl, een cuticle stick en een foldertje met instructies.

Dit zit er in één pakje nagelstickers: een stuk of 10 stickers in verschillende breedtes. Je kan ze ook zelf bijknippen – heb ik een paar keer moeten doen omdat velen te breed waren voor mijn nagels.

Het gebruik is heel simpel. Allereerst pel je het doorzichtig laagje aan de bovenkant van de sticker af.

Vervolgens plak je de sticker op je nagel. De sticker is trouwens erg rekbaar, dus mochten er kreukels zijn, dan kan je de sticker makkelijk er terug af trekken en de plooien gladstrijken.

Vervolgens ga je aan de slag met het vijltje. Je kan ook een stukje van de sticker aftrekken en daarna gladvijlen – dat vind ik het fijnste werken.

En hopla, binnen een paar minuten loop je rond met een superleuk patroontje op je nagels! Onderstaande foto is wel gemaakt na 2 dagen. Zoals je kunt zien, is er slechts een beetje tipwear. Voor de rest zitten de stickers nog netjes op hun plaats.

Dit waren de andere stickers die ik heb gekregen. Ik heb deze ongeveer een week op mijn nagels gedragen, en ik vind dat het resultaat er nog steeds mag zijn. Buiten mijn wijsvinger bleven de stickers prima zitten, zelfs met douchen, afwassen en andere huishoudelijke taakjes. Ik ben erg onder de indruk!

Ik heb wel één groot nadeel gevonden, en dat was het verwijderen van de stickers.

Op het doosje staat dat gewone nagellak remover volstaat. Ik heb mijn remover van Bourjois én Herôme gebruikt, en het verliep echt moeizaam. Ik liet mijn vingers weken in de remover en probeerde daarna de sticker er af te pellen. Dat is grotendeels gelukt, maar mijn nagels waren best wel wat beschadigd tijdens dat proces. Er bleef ook wel wat lijm achter dat je er goed moet afschrobben.

Nu, al bij al ben ik héél erg blij met deze stickers. Het is ongetwijfeld de beste variant van nagelstickers die ik ooit heb gebruikt! Enkel het verwijderen is lastig, maar dan vind ik glitternagellak toch net iets vervelender om van mijn nagels te krijgen.

Sally Hansen Real Nail Polish Strips – €11,95

Verkrijgbaar bij o.a. bol.com.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, I love the lacy design! I've tried some NCLA nail strips, and I really like them! I don't remember them being hard to remove though. If I remember correctly, the instructions ask for the strips to be applied over a layer of base coat. Maybe that's why it wasn't hard? In any case, I'd totally love to check out the lacy ones!

  1. DianaAPBL says: Reply

   The base coat could really help! These stickers are very thin though. So when you stick them on your nails, they REALLY adhere to the nail. Maybe that's why they are so hard to remove. And thanks for the NCLA tip!

 2. chitchatontherocks says: Reply

  Héél leuke prints en aangenaam verrast door het feit dat ze zolang blijven zitten!

 3. Een week? Amaai, dat had ik niet verwacht, nice!

 4. Robin says: Reply

  Wauw super leuk:d

 5. Sofie says: Reply

  Ik hou van nagelstickers! Ook een heel leuk patroontje 🙂

 6. wendybeautyties says: Reply

  Ze zien er mooi uit! Hele leuke printjes. Wel erg vervelend dat je nagels beschadigen bij het verwijderen van deze stickers.

 7. beautiesatwork says: Reply

  goeie kwaliteit zo te horen 🙂

 8. Zien er mooi uit! Enorm jammer dat ze je nagels beschadigen..

 9. Redhotjilypeppers says: Reply

  Ze zien er mooi uit ! Wel wat jammer dat ze je nagels beschadigen bij het verwijderen.

 10. Mme_Sophistique says: Reply

  ze zien er echt supermooi uit!

 11. chucky1012 says: Reply

  Dat ziet er mooi uit!
  Fijn dat ze niet na een uurtje of een dag eraf waren!

  Fijne dag!

  Xoxo

Leave a Reply