Rouge Dior x Dior Manicure

Vandaag weer wat luxe op de blog met Dior. Ik heb een nagellak uit de Dior Rouge Dior collectie en een manicure pen uit de nieuwe Dior Manicure collectie. Beide superleuke producten en ik kan niet wachten om jullie deze producten te tonen.

Hier zien jullie Nuit, een donkere roodpaarse kleur met een subtiele shimmer en een vleugje bruin. Het is best een unieke kleur! In het flesje ziet het er uit als een bordeauxkleur, maar aangebracht op de nagels is het toch een speciale kleur.

De kwastjes van Dior nagellakken zijn goed breed. Dat vind ik het prettigst werken, dus alvast two thumbs up voor het design!

Dit is Nuit op mijn nagels. Het is een bijzondere kleur: bruin-bordeauxrood. Ik geloof niet dat ik ooit al zo’n kleurtje ben tegengekomen.

De kwaliteit is super, zoals bij de meeste Dior lakjes. Enkel jammer: ik gebruikte een nagellakremover in een potje en toen ik klaar was, was ALLES paars. Mijn remover was paars, en als ik mijn vinger in het potje stak, werd mijn vinger ook paars. Beetje raar want ik heb al vaker donkere nagellak verwijderd met zo’n potje en ik heb nooit last gehad van zoiets. Dus een tip: gebruik geen remover in een potje bij deze nagellak!

Op naar de Instant French Manicure Pen. Dit is een nieuw product dat tot de Manicure lijn van Dior behoort. Ik was er erg benieuwd naar want een goede french manicure zorgt voor een verzorgde en professionele look.

 De verpakking is alvast erg mooi maar oh zo vervelend om te fotograferen: reflecties en vingerafdrukken alom.

Dit is hoe de stift er uit ziet: net een alcoholstift maar dan wit.

Om het product uit de stift te krijgen, moet je op het witte gedeelte aan de onderkant van de stift duwen.

Dit is het resultaat, zónder topcoat.

Dit is het resultaat mét topcoat. Ik heb even de nagels van mijn zusje geleend want ik heb die van mij weer erg kort geknipt.

Zoals je kunt zien, is de manicurepen in combinatie met een topcoat wél erg mooi. Dat staat blijkbaar ook in de instructies (die ik toch niet zo goed heb gelezen, blijkbaar!). Zo krijg je een heel natuurlijk resultaat en een verzorgde french manicure.

Wat mij betreft, heeft Dior weer een homerun geslagen. De Dior Rouge collectie bevat een uitgebreid assortiment lipsticks en prachtige nagellakjes. Nuit is een heel unieke kleur die veel mensen zal aanspreken!
De Manicure pen is niet meteen mijn ding, maar ik kan me voorstellen dat dit product toch snel de winkels uit vliegt.

French Manicure Pen – €25,50
Dior Le Vernis – €25

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. MFunnyValentine says: Reply

  That Dior polish is spectacular for Fall!

 2. beautiesatwork says: Reply

  met die topcoat is het wel mooi 🙂

 3. Die French manicure pen vind ik echt niet mooi. Zo fake. Maar de nagellak is wel tof van kleur.

 4. chucky1012 says: Reply

  Oh….. dat is zo jammer. Het valt dus erg tegen!
  Zonde want het kost zoveel.:(

  Xoxo

  1. DianaAPBL says: Reply

   Nee hoor, het valt niet tegen! Blijkbaar moet je er echt een topcoat over dragen. Ik pas het vanavond aan mét nieuwe foto\’s!

Leave a Reply