Rouge Dior Vernis Transat Edition – Yacht

Ik toonde al eerder enkele producten uit de prachtige Dior Transat collectie (klik hier en hier). Dit Rouge Dior Vernis setje maakt deel uit van één van de twee nagelsetjes in de Transat collectie. Ik toon jullie nu graag de kleur Yacht. Lees dus snel verder!

Dit setje bevat een Rouge Dior Vernis in de kleur 210 Yacht. Het is een prachtig roze, nude kleurtje met een vleugje grijs erdoor. Ik vind het een absoluut fantastisch mooie kleur! Ik draag hem nu al een paar weken aan een stuk, ik ben er echt dol op.

Verder zit er in het setje nog een minivijl en een velletje nagelstickers. Alles wat je nodig hebt voor een gesofisticeerde look!

Dior raadt aan om je nagels eerst te lakken met ‘Yacht’. Je dient twee laagjes aan te brengen voor het mooiste effect. Laat de lak zeker goed drogen vooraleer je de stickers aanbrengt.

Als je nagels goed droog zijn, kies je een sticker uit met het juiste formaat. Die plak je op je nagels waarna je de rest afvijlt.

De nagellak heeft een breed borsteltje waar ik fan van ben. Zo kan ik mijn nagels in één keer zo goed als perfect lakken, zonder achteraf al te veel aan de slag moet gaan met remover en een wattenstaafje om de foutjes te wissen.

Er zitten tien stickers in dit setje. Het zijn doorzichtige stickers die heel zacht en plooibaar zijn. Daardoor is het erg gemakkelijk om het op je nagels aan te brengen, zonder felle kreukels. Je kan de stickers namelijk goed plooien en vormen naargelang de vorm van je nagels.

Het vijltje werkt goed en is ook nog eens superschattig! Deze ga ik in mijn tas stoppen, voor on the go.

Ik heb gekozen om slechts op één nagel een sticker aan te brengen, als accentnagel. De stickers zijn iets te breed voor mijn nagels, maar je kan ze simpelweg bijknippen als je dat wilt.

Op de foto lijkt de sticker wat oneven, maar dat komt doordat mijn nagel een beetje beschadigd is waardoor het ‘hobbelig’ lijkt. Maar de sticker brengt gemakkelijk aan en het vijlen verloopt ook erg soepel.

De lak dekt eigenlijk al in één laagje. Zoals ik al eerder zei, vind ik dit een fantastische kleur. Voor mij is het de perfecte nude lak! Daarnaast is de kwaliteit van de Dior lakjes top. Zonder topcoat blijft alles zeker een week zitten met slechts minieme tipwear.

Voor mij zijn de stickers geen echte musthaves, maar eerder een leuk extraatje. Maar deze nagellakkleur is amazing en het vijltje is superschattig, en dat is voor mij al reden genoeg om dit setje aan te schaffen!

Rouge Dior Vernis Transat Edition (Yacht, Sailor, Captain) –  €30,50

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply