Rouge Dior 999

Een goede, rode lipstick vinden is moeilijk. Je moet met zoveel rekening houden: je huidskleur, je ondertoon, de kleur van je tanden (ja echt),… Vermoeiend, maar als je een goed exemplaar vindt, dan is het allemaal de moeite waard.

Tot nu toe heb ik maar één favoriete rode lipstick (‘Red Rapture’ van NYC), maar toen ik deze Rouge Dior in de kleur 999 ontving, werd ik meteen verliefd. Dit is perfecte rode lip voor iédereen wegens geen uitgesproken warme of koele ondertonen. Kijk snel mee!

Achter de naam van deze lipstick schuilt een leuk verhaal. De allereerste lipstick van Dior (een rode tint) was de favoriete kleur van Christian Dior himself. Die noemde hij ‘9’- waarschijnlijk zijn favoriet getal?
Later bracht Dior een nieuwere versie van deze iconische lipstick op de markt. Deze kreeg de naam ’99’ mee. En je raadt het al: deze lipstick is de derde versie en kreeg de naam ‘999’.

‘999’ is werkelijk de ‘moeder der lipsticks’. Het is een fantastische kleur die bij iedereen gaat passen. Het heeft geen uitgesproken oranje of blauwe toon waardoor het ook niet gaat vloeken met je huid. Ik zou echt niemand kunnen bedenken die niét prachtig staat met deze lipstick.

De lipstick heeft een ietwat zoete, fruitige geur dat gelukkig niet stoort.

De formule zelf is heel zacht: het glijdt zonder moeite over je huid en geeft in één veegje al enorm veel pigment af. Indrukwekkend! Deze lipstick geeft je lippen ook een mooie glans (zonder dat het té glossy wordt) en werkt naar mijn gevoel ook een beetje hydraterend. Het is in ieder geval absoluut geen product dat in de lijntjes van je lippen trekt.

Zien jullie wat ik bedoel met ‘de perfecte rode kleur’? Het is een elegante, dieprode tint dat je meteen een vampy look geeft. Ik ben echt fan van deze kleur!

De houdbaarheid is trouwens ook verbazingwekkend goed. Reken maar dat de lipstick een uur of 5 goed blijft zitten, mits je ondertussen geen vettige hap gaat eten 😉 Een drankje overleeft ‘999’ ook prima.

Als je dus op zoek bent naar een klassieke, rode lipstick die gegarandeerd bij je past: investeer dan in ‘999’ van Dior. Je gaat er geen spijt van krijgen, en dat ik met 150% zekerheid zeggen!

Dior Rouge Dior lipstick – €35,50

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. superhettie says: Reply

  Wauw, erg mooi!

 2. Wat een prachtige lip swatch! Echte kissy lips 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ooh dat is heel lief van je! Bedankt!

 3. Angelique says: Reply

  wow wat een prachtige kleur deze gaat op mijn wishlist!

 4. chitchatontherocks says: Reply

  Heel erg mooie kleur, staat je super!

 5. Wat een mooi pigment bommetje zeg! De finish vind ik ook prachtig 🙂

 6. Hanelore says: Reply

  Wat een prachtige lipstick!

 7. bagsandchocolate says: Reply

  Oooooh Diana, deze kan je vast wel missen hé? :p #wantwantwant

 8. beautiesatwork says: Reply

  past perfect bij je 🙂

 9. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, I love this shade on you! I really like the Rouge Dior formula. It's so hydrating!

 10. Kim says: Reply

  Oeh, wat een prachtje!

 11. chucky1012 says: Reply

  Goed gepigmenteerd! Mooie lipstick 😉

 12. Very nice!

Leave a Reply