Rituals The Ritual of Sakura

De prachtige kersenbomen in Japan zijn zó mooi als ze in bloei staan, dat Japan er zelfs een festival rond heeft gecreëerd. Tijdens het jaarlijkse Hanami-festival vieren de Japanners de vluchtige schoonheid van de sakura (SÁH-koo-rá; niet sah-KOO-ra!), de fantastisch mooie bloesems van de bomen die slechts enkele dagen per jaar te bewonderen zijn.

Rituals, geïnspireerd door de schoonheid van de sakura, herlanceerde onlangs de Sakura-collectie bestaande uit een reeks luxueuze huid -en haarverzorgingsproducten, parfums en zelfs thee, allen geparfumeerd met het zoete aroma van de kersenbloesem en rijstmelk.

Rituals The Ritual of Sakura

Misschien was je al bekend met de Sakura lijn (de groene en witte verpakkingen). Deze zal je niet meer terugvinden in de winkels, maar geen paniek want deze producten bevatten precies dezelfde geur – alleen de naam en verpakking zijn veranderd.

Op de website van Rituals vind je alle producten in dit gamma terug. Ik toon jullie alvast de scrub, de bodycrème en de bed & body mist.

Rituals The Ritual of Sakura

RITUALS – The Ritual of Sakura Shower Scrub – € 10,00 (70 ml)

Een mooie huid begint bij een goede exfoliatie want zo verwijder je alle dode huidcellen die je huid dof en droog maakt. Ik gebruik deze shower scrub één keer per week onder de douche. De geur is heerlijk, en de korrels zijn zacht voor de huid maar werken wel erg effectief. Mijn huid voelt namelijk zijdezacht aan na mijn douche.

RITUALS - The Ritual of Sakura Shower Scrub

RITUALS – The Ritual of Sakura Body Cream – € 17,50 (220 ml)

Ik volg mijn douchebeurt direct met het insmeren van mijn huid met deze body cream. De textuur is heerlijk romig en licht, en je hebt telkens maar een klein beetje nodig.

RITUALS - The Ritual of Sakura Body Cream

RITUALS – The Ritual of Sakura Bed & Body Mist – € 16,50 (50 ml)

En dan mijn favorietje: deze bed & body mist! Ik spray het even voor het slapen gaan op mijn lakens en kussen. Als ik er dan inkruip, voelt het aan alsof ik in een gigantische kersenbloesem lig :3 Je kan hem ook perfect als parfum gebruiken. Ik denk dat ik dat vooral in de zomer ga doen, als een heerlijke verfrissing. Ik ben gek op dit spul en je ziet al op de foto dat ik al wat had opgebruikt, en toen had ik hem nog maar twee dagen. Obsessed.

RITUALS - The Ritual of Sakura Bed & Body Mist

Inmiddels heb ik mijn Sakura routine al uitgepland. Ik exfolieer mijn huid één keer per week met de scrub, gevolgd door de body crème. En ‘s avonds kruip ik dan in mijn bed dat heerlijk ruikt dankzij de bed & body mist. De geur blijft ook goed hangen dus ook overdag kan ik genieten van het heerlijke parfum.

Rituals The Ritual of Sakura

Je vindt nu in alle Rituals winkels en online de collectie terug.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Hjjjaaaaa, take me back to Japan!! 🙂

  2. glamandboyisch says: Reply

    Oké, die geur lijkt me geweldig!

Leave a Reply