Rituals Sparkling Oriental Dream lipgloss

Een paar dagen geleden vielen er twee mooie Rituals lipglossjes in mijn brievenbus. En het waren nog eens allebei kleurtjes die ik zelf zou kiezen. Dus bij deze: bedankt, Rituals! You know me well 😉

In ieder geval: deze lipglossen behoren tot de zomercollectie van Rituals, genaamd Oriental Dream. Deze collectie is geïnspireerd op de oosterse betovering van duizend-en-één-nacht en bevat allemaal warme en levendige kleuren. Ik toon jullie dus vandaag twee mooie glossjes!

Beide kleuren zijn erg mooi en neutraal. Perfect voor overdag, of je kan ze gepaard met een smoky eye dragen. Het zijn zo van die kleuren die ieder meisje in haar stash moet hebben.

Het eerste kleurtje die ik jullie ga tonen is Bright Coral. Hoewel de naam doet vermoeden dat dit een koraalkleur is, vind ik hem meer oranje/peachy. Dit is trouwens een Sparkling lipgloss.

De eerste kleur die ik heb heet Beige Pink. Dit is een Longlasting lipgloss die lang blijft zitten door een mix van verpulverde pure edelstenen en gebruik van mineralen.

De applicatoren van de lipglossen zijn best lang. Ik vind dat niet zo fijn werken want het is echt knoeien, maar dit is uiteraard persoonlijk.

Zoals je kunt zien is Beige Pink (links) een zachtroze kleur zonder shimmers. Hij is redelijk dik van textuur, dus pak zeker niet teveel op je applicator of je eindigt met dikke, plakkerige en glossy lippen.

Bright Coral vind ik dan weer niet zo bright. Het is een redelijk transparante kleur met veel shimmers. Deze is minder dik dan de Longlasting lipgloss.

Hier zien jullie beide kleuren op de lippen geswatcht. Links is Beige Pink. Het is een neutrale, nude kleur die een erg mooi effect geeft! Ik kan het ongeveer vergelijken met Bare Again van MAC, maar dan in lipglossvorm. Deze lipgloss vind ik ook weer niet zo langhoudend. Een drankje overleeft hij, maar een hapje helaas niet.

Rechts is Bright Coral. Dit kleurtje stelt me best teleur, want je ziet niks bright terug op de lippen. Toch is het een mooie kleur met een peachy ondertoon en shimmers erin.

Hoewel de kleuren erg mooi en helemaal mijn ding zijn, vind ik dat ze hun beloftes niet waar maken. De longlasting lipglossen zijn niet langhoudend, en Bright Coral valt niet op.

Toch vind ik het hele mooie glossjes! Vooral de kleuren spreken me aan. Beige Pink is echt een basiskleur die je moét hebben. Het geeft je lippen een prachtige, perfecte beigeroze kleur. Om van te snoepen!

Beide lipglossen kosten €13,50. De Oriental Dream collectie is nu te koop in de winkels of online.

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Mme_Sophistique says: Reply

  wat een mooie natuurlijke glossjes

 2. marijke04 says: Reply

  Mooie kleurtjes!!

 3. Heel leuke kleurtjes! Staan je inderdaad mooi 🙂

 4. Beetje weinig kleur, maar wel mooi 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Vind ik ook!

 5. chucky1012 says: Reply

  Heel mooi! Maar inderdaad ik ga voor die nwe collectie van mac! 😉

 6. beautytalkblog says: Reply

  Ohja ze zien er mooi uit!
  Eefje

 7. beautiesatwork says: Reply

  beige pink ziet er leuk uit 🙂

Leave a Reply