Rituals Hanami Heaven badolie

Onlangs is Rituals uitgekomen met een nieuwe, heerlijk geurende lijn, namelijk de Hanami Heaven lijn. Deze productjes ruiken naar kersenbloesem en organische rijstmelk. Zegt je misschien niet veel, maar het ruikt fris met een lichte scherpe ondertoon dat je meteen wakker maakt. Ik ben er dol op!

Ik kreeg de Hanami Heaven Organic Rice Milk & Cherry Blossom badolie opgestuurd. Deze is een olie die je in je bad giet en dan verandert hij in een zachte melk dat je huid voedt en superzacht maakt.

De verpakking van de Rituals producten kunnen mij altijd bekoren. Dat logootje met de bloementekening, en de houten dop – alsof het recht uit een luxespa komt! Zo’n fles staat sowieso erg chique in je badkamer.

Ik heb de olie zelf niet uitgetest want ik neem altijd douches en nooit een bad, dus liet ik ze uittesten door beautyliefhebster en bff Anneleen.

Volgens haar is het puur wegdromen met deze badolie. Zij is het eens met mij over de geur – deze is echt goddelijk!

De olie verandert inderdaad snel in een melk, en deze voedt je huid en maakt het lekker fluweelzacht. De geur blijft ook goed hangen, wat zeker een pluspunt is!

Deze olie is echt een must have voor degenen die graag eens terugtrekken in de badkamer om tijd voor zichzelf te nemen. Dit is pure relaxatie in een flesje!

Rituals Hanami Heaven Organic Rice Milk & Cherry Blossom badolie – €13,50 (100 ml)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Ah ik wist niet dat Rituals een nieuwe lijn heeft, leuk!

 2. marijke04 says: Reply

  Ohh, klinkt zalig! Rituals heeft zo'n fijne producten!

 3. Klinkt goed, ik hou van badolie! Alleen vind ik het wel vervelend dat de olie een vettig laagje achteraal in het bad. Een relaxerend bad en dan moeten schrobben is een beetje contraproductief, lol.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Haha, dat is zeker waar! 🙂

 4. beautiesatwork says: Reply

  ik ben enorm fan van badolie 🙂 ik gebruik die van de hammam lijn

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ken ik niet, maar ben benieuwd!

Leave a Reply