Rimmel Moisture Renew Universal Transparent Liner

Er zijn zo van die producten waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze nodig zou hebben. De Moisture Renew Universal Transparent Lipliner past prima in dat rijtje.

Dit exemplaar van Rimmel is vriendelijk voor de portemonnee maar doet haar werk fantastisch.

Deze lipliner is dus transparant. Je kan het dus met eender welke lipkleur gebruiken – handig! Dus dit potloodje vervangt eigenlijk àl je lipliners, als ik zo vrij mag zijn om dat te zeggen.

Je gebruikt dit product zoals alle andere lipliners: je omlijnt of vult je lippen in en brengt daarna een lipstick of gloss aan. De liner vult de lijntjes van je lippen op en zorgt dat de kleur niet gaat migreren.

Deze Moisture Renew lipliner voedt de lippen ook. Het voelt aan als een lippenbalsem dus je kan het ook zo gebruiken, mocht je geen balsem in de buurt hebben en toch een hydratatie boost nodig hebben.

Dit is zo’n product dat echt iédereen moet hebben! Het is budgetvriendelijk en werkt bij iedereen, ongeacht huidtype of huidskleur of whatever. Waar wacht je nu nog op? Haal het snel in huis!

Rimmel Moisture Renew Universal Transparant Lipliner – €6,49

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Aysun says: Reply

  Catrice heeft dit toch ook gehad , enkele jaren terug? Magic liner noemde die. Ik heb die nog altijd hier liggen. Die werd daarna wel uit het assortiment gehaald. Vind dit dus niet echt innovatief van Rimmel

 2. robin says: Reply

  wat handig =)

 3. Tess Evea says: Reply

  Wat onwijs handig.

 4. nikita says: Reply

  Ziet er echt wel goed uit 🙂

 5. superhettie says: Reply

  Hmz, leek me eerst een nogal onnodig product…. Maar ik hoor er toch wel goede dingen over! En hoe irritant is het, als een lipstick in de lijntjes trekt? Brrrr…. Ik gebruik momenteel helemaal geen lipliner, maar deze transparante variant die overal bij past, is dan wel een slimme aankoop

 6. chitchatontherocks says: Reply

  Oh, ik had op de press days gehoord dat deze eraan zat te komen en ik dacht toen al: I WANT IT!

 7. Oh handig zeg! Dan hoef je geen 1001 verschillende lippotloden meer te kopen, neat.

 8. petra says: Reply

  Ik wil deze echt wel!!

Leave a Reply