Review: Monster Beats van Beats by Dre

Tegenwoordig kan niemand meer zonder een goede headset: onmisbaar, o.a. in het openbaar vervoer of tijdens het sporten. Ik heb al veel telefoon headsets versleten, van goedkope versies zonder merk tot een duur paar van Samsung. Maar mijn absoluut favoriet paar komt van Beats by Dre, het merk van de Amerikaanse rapper Dr. Dre. Niet alleen krijg je een headset die het geluid zo goed isoleert zodat jij lekker luid naar jouw muziek kunt luisteren, zonder de persoon langs je te storen – je ontvangt ook een doosje met handige accessoires.

Wanneer je de Monster Beats headset van Beats by Dre koopt, ontvang je ook andere earbuds in verschillende maten zodat jij de perfecte maat voor jouw oren kunt kiezen. Dit zijn trouwens in-ear buds voor optimaal draagcomfort en isolatie van al het geluid. Er zit ook een zakje waarin je de headset kunt opbergen. Daarnaast zit er nog een clipje in waarmee je de headset kunt vastmaken aan een t-shirt/tas/… zodat de kabel niet alle kanten opvliegt tijdens het bewegen.

Aan de headset zit een handige afstandsbediening. Hierdoor hoef je je telefoon niet iedere keer boven te halen om de muziek te veranderen. Je kan met deze afstandsbediening nummers pauzeren, skippen en het volume regelen. Het werkt met ieder merk, ondanks de vermelding dat het specifiek voor HTC toestellen is ontwikkeld.

De kabels aan deze headset zijn erg stevig. Je kan ze echt in je zak steken en ze zullen niet hopeloos in de knoop geraken. De rode kleur is ook erg leuk en valt goed op. Je leest er nog meer over op de GSMpunt blog.

De Monster Beats van Beats by Dre zijn ongetwijfeld de beste oortjes die ik ooit heb gebruikt. Ik heb ze meegenomen tijdens mijn reis naar Londen onlangs, en de persoon langs me in de trein had absoluut geen last van mijn One Direction liedjes 😉

urBeats van Beats by Dre – €99,95 / verkrijgbaar via GSMpunt.nl

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Ik heb deze ook! Zijn heeeeeeeel goed van pas gekomen tijdens onze vakantie 🙂

Leave a Reply