Relaxen met Relaxy

Er is een reden dat sauna’s al duizenden jaren in trek zijn. De zalige hitte heeft vele voordelen voor de gezondheid en doet wonderen voor stramme spieren. Maar het is gewoon ook relaxerend om een half uurtje door te brengen in een sauna. Even je gedachten op nul zetten en alles uitzweten.
Als de sauna niks voor je is, dan is een wellnessmiddagje ook een erg goed alternatief. Persoonlijk kan ik enorm genieten van een goede massage of een gezichtsbehandeling (of allebei, if I’m feeling fancy).

Maar waar moet je naar toe als je eens zin hebt voor een middagje relaxen? Wel, de website Relaxy heeft het werk voor jou gedaan. Op deze site vind je een handig overzicht met  honderden (privé)sauna’s en wellnesscentra in heel Vlaanderen. Het is een hele lijst maar dankzij de zoekfunctie waarbij je op naam, categorie, budget en provincie kunt zoeken, vind je gegarandeerd wel iets bij jou in de buurt.

Naast het zoeken naar de ideale sauna voor je, kan je op Relaxy ook voordelige arrangementen boeken. Voor sommige arrangementen kan je wel tot €70 korting krijgen! Als dat niet de moeite is, dan weet ik het ook niet meer 😉 Ook erg uniek is de mogelijkheid om van de last minute aanbiedingen te genieten. Geweldig voor impulsieve saunaliefhebbers zoals mij! Het beste aan Relaxy is dat elke sauna en wellnesscentrum wordt beoordeeld door mensen die er effectief al zijn geweest. Ik vind dit altijd de meest betrouwbare manier om iets te evalueren. Bovendien vind ik de site zelf ook gewoon erg mooi! Erg relaxerend en zen 😉

Dit guur herfstweer is het ideale excuus om jezelf eens te verwennen met een wellness arrangement of twee, al vind ik dat daar eigenlijk nooit een excuus voor nodig is. Leg jezelf dus eens flink in de watten en boek nu via Relaxy!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply